WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no teraz wychodzi na to ze wale cebulą !
Celia nie słuchaj ich, to pomówienia!MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMILA wrote:no właśnie ja czytam ulotke i też nic nie widzę ???to co ??? jak to jest???
ehhh musze do wyra, rano robota bleeeeeee ale za to wyjeżdząmy na weekend do Karpacza hotelik Golebiewski
a my do Praaaagiiiibędę chlac piwsko
nezumi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnBe wrote:jak tak o cebuli gadacie to mi sie od razu przypomniała taka brudna dziewucha co ze mną do jednej klasy chodziła, przezywaliśmy ją Cebulita... qrwa jak od niej waliło cebulą!! a w lecie gdy nosiła sandały to miała brud za paznokciami łoszzzz kuźwa ze ja sobie musiałam o tym przypomnieć..... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
może cebule w ziemi zakopywała, żeby jej nikt nie zabrał - stąd te czarne paznokcie -
nick nieaktualnymała_mi wrote:Justyna, rozwiń tę myśl....
Bo po 12 miesiącach starań bez rezultatu należy zgłosić się do swego ginekologa celem diagnostyki leczenia niepłodności... Obawiam się że zostanę naszpikowana hormonami tym razem nie antykoncepcyjnymi a takimi na poczęcie... A całe życie się cieszyłam żem taka zdrowa jest nie muszę brać żadnych środków, panuję nad swoim ciałem... Ale coś słabo panuję...MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
celia wrote:Jakaś cebula, śledź, mąż w lodówce, bąki, dramat pustej butelki .... coś pominęłam?
-
nick nieaktualny
-
izabelka04 wrote:a ja do teściowej kapustę kisić hahahhahahahaahahah
-
nick nieaktualnyAmaranta wrote:Bo po 12 miesiącach starań bez rezultatu należy zgłosić się do swego ginekologa celem diagnostyki leczenia niepłodności... Obawiam się że zostanę naszpikowana hormonami tym razem nie antykoncepcyjnymi a takimi na poczęcie... A całe życie się cieszyłam żem taka zdrowa jest nie muszę brać żadnych środków, panuję nad swoim ciałem... Ale coś słabo panuję...
piję za udane wyniki Kochana :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:nawet tutaj czuję
neeezuuumiiii....no Fstyd!
MalutkaEve, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amaranta wrote:Bo po 12 miesiącach starań bez rezultatu należy zgłosić się do swego ginekologa celem diagnostyki leczenia niepłodności... Obawiam się że zostanę naszpikowana hormonami tym razem nie antykoncepcyjnymi a takimi na poczęcie... A całe życie się cieszyłam żem taka zdrowa jest nie muszę brać żadnych środków, panuję nad swoim ciałem... Ale coś słabo panuję...
aaaaa, to oto idzie :* To ja już nic na ten temat dziś nie piszęTyle ci powiem że ja też 11 cykl jadę. Ale Kochana bądź dobrej myśli, wspieram
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny