WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania na koniec cichych dni tak prędko bym nie liczyła26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Nooo pół czekolady opylona + 4 ogóreczki kiszone - a le frani słone były
Wiec ja juz zagryche miałam .. - niestety tylko tym moge potowarzyszyc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
izabelka04 wrote:siema dziewczuszki
dziś testowa ciemniejsza od kontrolnej
Specjalna przesyłka dla kierzynki <czekolada>kierzynka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:A może owu była wczoraj a tu zobacz ile serduch
Specjalna przesyłka dla kierzynki <czekolada>
dzieki Aniu ale myśle że cykl w plecy jednak, bo jak niby miałyby przeżyć tyle czasu????? kurcze szkoda tak liczyłam na listopad
a czekolady sama bym zeżarła na smutyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Specjalna przesyłka dla Izabelki04 i biedronki <czekolada>
I dla wszystkich dziewczynWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 16:43
biedronka1982, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:dzieki Aniu ale myśle że cykl w plecy jednak, bo jak niby miałyby przeżyć tyle czasu????? kurcze szkoda tak liczyłam na listopad
a czekolady sama bym zeżarła na smuty -
biedronka1982 wrote:Izka, ja tez listopad odhaczam, bo jaja jak nie bylo, tak nie ma, a jestem tak zrabana, ze juz mi sie bzykac nie chce. Slyszycie? MI sie BZYKAC NIE CHCE!!!
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Izka, ja tez listopad odhaczam, bo jaja jak nie bylo, tak nie ma, a jestem tak zrabana, ze juz mi sie bzykac nie chce. Slyszycie? MI sie BZYKAC NIE CHCE!!!
ohohoh to faktycznie musi byc lipa jak juz tobie się nie chce to ja już nie wiemale cóż najwyzej upijemy sie razem a co
biedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
qrwa jego mać
przytulcie, bo mi smutaśno ZNÓW
pewnie to ten niekorzystny biometr
ja p*****le k***a mać- przepraszam że tak przeklinam ale właśnie taki mam dziś ch***y nastrójmusiałam se to napisać tylko mnie nie wyrzućcie z wieczornicy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 16:52
Ania_84, kierzynka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:ohohoh to faktycznie musi byc lipa jak juz tobie się nie chce to ja już nie wiem
ale cóż najwyzej upijemy sie razem a co
Czekolade na zagryche mam! Milka z toffi! Mmmmmmmmmmmmmmmmm.............
(jaka jest emotikona na orgazm?)izabelka04, mała_mi lubią tę wiadomość