WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
izabelka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:To co, lac juz?
Czekolade na zagryche mam! Milka z toffi! Mmmmmmmmmmmmmmmmm.............
(jaka jest emotikona na orgazm?)
a lej niech chluśniem bo uśniemi milka też spoko
Ania_84, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem u rodzicow - nie mam co chyba ze oranzade
Ale wirtualnie - dziekujeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 17:01
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Moze byc, tez ma babelki!
no to wychylilibymy
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurcze.. co to za życie że nie można się normalnie cieszyć z ciąży którą załapałyśmy w pierwszym cyklu starań, tylko ciągle trzeba się wkurzać, płakać, załamywać, wpadać w depresję i to i tak nie wiadomo co z tego będzie... zawsze wiatr w oczyska
Ania_84, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:kurcze.. co to za życie że nie można się normalnie cieszyć z ciąży którą załapałyśmy w pierwszym cyklu starań, tylko ciągle trzeba się wkurzać, płakać, załamywać, wpadać w depresję i to i tak nie wiadomo co z tego będzie... zawsze wiatr w oczyska
-
nick nieaktualnyOpowiem Wam cos. Mam w pracy kolezanke. Jest w 22 albo 23 albo juz 24 tygodniu ciazy (nie licze, bo to nie az tak bliska kolezanka). Oczywiscie wpadka totalna, nawet pila ze mna jakos na poczatku, zanim sie dowiedziala, ze zaszla. Teraz dba juz o siebie i w ogole. Ale nie w tym rzecz. Chce Wam powiedziec, ze wpadlam na pomysl, ze sie calym dzialem zlozymy dla niej na jakis prezent dla malucha i oczywiscie to ja pojde na zakupy.
Bo ona tak wypiekniala w tej ciazy, ze az milo patrzec jak promienieje!kierzynka, Ania_84, Martuśka, Czarnula87, mała_mi lubią tę wiadomość