WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
kierzynka wrote:Ania a my chyba tego samego dnia małpujemy albo się cieszymy z braku
a drugi termin to 14 listopada- wyznaczony przez owu
-
biedronka1982 wrote:Opowiem Wam cos. Mam w pracy kolezanke. Jest w 22 albo 23 albo juz 24 tygodniu ciazy (nie licze, bo to nie az tak bliska kolezanka). Oczywiscie wpadka totalna, nawet pila ze mna jakos na poczatku, zanim sie dowiedziala, ze zaszla. Teraz dba juz o siebie i w ogole. Ale nie w tym rzecz. Chce Wam powiedziec, ze wpadlam na pomysl, ze sie calym dzialem zlozymy dla niej na jakis prezent dla malucha i oczywiscie to ja pojde na zakupy.
Bo ona tak wypiekniala w tej ciazy, ze az milo patrzec jak promienieje!
ale jesteś szlachetnabiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:idę porysować z małą ,albo może jakiś shopping by mi humor poprawił,hmmm??? coś wymyślę,żeby nie myśleć
ale wrócę tu jeszcze poźniej
kierzynka, izabelka04, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Opowiem Wam cos. Mam w pracy kolezanke. Jest w 22 albo 23 albo juz 24 tygodniu ciazy (nie licze, bo to nie az tak bliska kolezanka). Oczywiscie wpadka totalna, nawet pila ze mna jakos na poczatku, zanim sie dowiedziala, ze zaszla. Teraz dba juz o siebie i w ogole. Ale nie w tym rzecz. Chce Wam powiedziec, ze wpadlam na pomysl, ze sie calym dzialem zlozymy dla niej na jakis prezent dla malucha i oczywiscie to ja pojde na zakupy.
Bo ona tak wypiekniala w tej ciazy, ze az milo patrzec jak promienieje!
To skoro promienieje - to moze chlopak -
hej, @ mnie nawiedziła
-
Ania_84 wrote:No u mnie pierwsza wersja @ wypada 12list - i wtedy koncze luteine - wiec jak tempka bedzie ładna a @ nie przyjdzie to robie test
a drugi termin to 14 listopada- wyznaczony przez owu
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:ja nawet testu nie kupiłam więc czekam na @
Ale jak dostane @ to z wami wypije całą butle ;P
to drugi propozycja na 12listopada -
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:qrwa jego mać
przytulcie, bo mi smutaśno ZNÓW
pewnie to ten niekorzystny biometr
ja p*****le k***a mać- przepraszam że tak przeklinam ale właśnie taki mam dziś ch***y nastrójmusiałam se to napisać tylko mnie nie wyrzućcie z wieczornicy
nawet nie wiesz jaki mam chujowy dzień
upiję sie dziś jak nic!izabelka04, nezumi lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Haha! I pierwsza jestem na 300! Jupi, oblac to! (tzn. strone numer 300, a nie to, ze pierwsza na niej jestem!
)
a ja liczyłam ze bede ta która wprowadzi nas na 300 strone
biedronka1982 lubi tę wiadomość