WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
biedronka1982 wrote:Wiem wiem, tylko ten brak checi... Ufff...
ALE PRZY POZYTYWNYM TEŚCIE OWU FAKTYCZNIE OWULACJA JEST W CIĄGU 24-48 GODZIN OD +MOŻE JUTRO BĘDĄ CHĘCI, ALE PRAWDĄ JEST, ŻE U MNIE TEŻ W DNIU OWU I DNIACH OKOŁOOWULACYJNYCH KOMPLETNIE NIE MAM OCHOTY NA PRZYTULAKI
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 19:18
Ania_84, biedronka1982, cedr697 lubią tę wiadomość
-
TSH, FT3 i FT4 - i wszystkie tarczycowe czyli anty TPO anty TG - to obojetnie kiedy - bo to tarczycówki i tylko raz sie je robi w cyklu
-
Anutka wrote:ALE PRZY POZYTYWNYM TEŚCIE OWU FAKTYCZNIE OWULACJA JEST W CIĄGU 24-48 GODZIN OD +
MOŻE JUTRO BĘDĄ CHĘCI, ALE PRAWDĄ JEST, ŻE U MNIE TEŻ W DNIU OWU I DNIACH OKOŁOOWULACYJNYCH KOMPLETNIE NIE MAM OCHOTY NA PRZYTULAKI
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:TSH, FT3 i FT4 - i wszystkie tarczycowe czyli anty TPO anty TG - to obojetnie kiedy - bo to tarczycówki i tylko raz sie je robi w cyklu
PRZY MORFOLOGII ZAWSZE RODZINNY DAWAŁ NA OGÓLNE TSH I BYŁO ZAWSZE OK... CZY NAGLE MOGŁO SI,Ę COŚ STAĆ ??? JAK SIĘ OBJAWIAJĄ PROBLEMY Z TARCZYCĄ ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 19:20
-
U mnie objawem było przytycie - przy niedoczynnosci, osłabienie, ogólnie deprecha , i białe palce- tak jakbyb mi krew nieodchodziła - jak tylkobyło chłodno no i dreszcz- uczucie zimna
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:ALE PRZY POZYTYWNYM TEŚCIE OWU FAKTYCZNIE OWULACJA JEST W CIĄGU 24-48 GODZIN OD +
MOŻE JUTRO BĘDĄ CHĘCI, ALE PRAWDĄ JEST, ŻE U MNIE TEŻ W DNIU OWU I DNIACH OKOŁOOWULACYJNYCH KOMPLETNIE NIE MAM OCHOTY NA PRZYTULAKI
Ide do wanny. Moze pomoze, jak nie mi, to chociaz chlopu. Wypachnie sie tak, ze nie bedzie sie mogl oprzec!Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:U mnie objawem było przytycie - przy niedoczynnosci, osłabienie, ogólnie deprecha , i białe palce- tak jakbyb mi krew nieodchodziła - jak tylkobyło chłodno no i dreszcz- uczucie zimna
PRZYTYŁAM OD KEBABÓW I DEPRECHA OD BRAKU FASOLCIZIMNO MI NIE JEST NIDGY I PALCE W KOLORZE CIELISTYM... TO NIE TARCZYCA
zaraz mnie wyleczymy od niemożności poczęcia dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 19:27
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:Aniu czy u Ciebie 6 dpo zagnieżdżenie ???
Chiba nienie wiem- wole sie nie nastawiac
ogólnie nie czuje sie ciazowo - ani nie czuje sie małpkowo- od czasu d czasu cos zaćmi... jak na @ ale to nie taki typowy ból ... piersi ogólnie tez nie - tylko mam bardziej pozyłkowane - ale to pewnie sprawka luteiny
co jakis czas tylko mnie tak zakłuja piersi badz sutki - ale nie sa wrazliwe
Z typowych zachcianek przed @ mam czekoladeee..wiec ja tam sie nie nastawiam
jedyne co mnie zastanawia - to to ze we wczesniejszym cyklu w ktorym brałam lutke miałam bardziej ustabilizowana tempke - takiego spadku jak 2 dni temu nie miałam..a ta temp moze byc własnie podtrzymana przez lutke
okze sie juz za kilka dni
poki co mam nakaz od meza zeby nic nie dzwigac i zdrowo sie odzywiac - wariat.. a ja tu w ukryciu szame czekolade, ogóry kiszone serki homogenizowane , i inne rózne dodatki
-
nick nieaktualny
-
helloł.. małz włąsnie mnie przywiozl do odmku
ale mnie milo zaskoczył..zadzwonił do niego kumpel i zapraszal go w niedziele lub poniedziałek na piwo i takie tak gra w bilarda- a ten do niego wiesz co ten weekend chce poswiecic mojej zonce<wow>
serio te 2 dniowe odpoczynki jak nie raz nocuje u rodzicow i sie nie widzimy dzialaja cudaCzarnula87, mała_mi, cedr697, Anutka lubią tę wiadomość