WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
łooo czarnula soryy ze juz po prcy ale zjadla bym wiesmacka
mniam
tos mi teraz dała mote.. a juz sie przebrałam w pidzmke ;/
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ja pracuję sobie w McDonald's.
Aniu ja trzymam kciuki mocno za ciebieMam jakieś przecuzcie, że będzie zielono u Ciebie:D
Jak przeczytałam ze pracujesz po 12 godz to wiedziałam ze gastronomia, przechodziłam przez to. Kelnerka w knajpie byłam, pomimo zajebu totalnego lubiłam ta prace, ale maz powiedział żebym de dala siana. Taki zapierdol a kasa do dupy. A teraz chętnie bym tam wróciła
Ania ja to z twojej kropeczki zielonej to bym się cieszyła jak ze swojejtak ci kibicuje mocno. No a poza tym, będzie kolejne serduszko na listopadowych
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Jak przeczytałam ze pracujesz po 12 godz to wiedziałam ze gastronomia, przechodziłam przez to. Kelnerka w knajpie byłam, pomimo zajebu totalnego lubiłam ta prace, ale maz powiedział żebym de dala siana. Taki zapierdol a kasa do dupy. A teraz chętnie bym tam wróciła
Ania ja to z twojej kropeczki zielonej to bym się cieszyła jak ze swojejtak ci kibicuje mocno. No a poza tym, będzie kolejne serduszko na listopadowych
nawet nie wiesz jak mi milusio sie zrobiło
chciałabym ale troche sie obawiam ze sie zawiode - ale moj małż dzis powiedział nic juz nie poradzisz co ma byc to bedzie jedyne co teraz mozemy to dbac o ciebie
zreszta awet jak nie to troche rozpieszczenia ci nie zaszkodzi
Ja bede sie cieszyła równiez z Waszyk zielonych kropeczek<przytul>
buuu az mi łezka poszłacedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ja dzisiaj bezprocentowo
Mała Mi, u nas też kasa do dupy i mega zapiertentegol, ale jak nie ma pracy to wiesz...
No właśnie aż za dobrze wiem, bo juz półtorej miesiąca siedzę w domu.
Anula,nie płacz, teraz będzie tylko dobrzeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
matko moj kot zwariował... wariuje jak nie wiem..własnie znowu dynda na zasłonie ..no udusze pozaciagała picia jedna ;/
Ale przyszła wczesneij domnie i poprzymilała sie - chyba sie steskniła Dmała_mi lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:No właśnie aż za dobrze wiem, bo juz półtorej miesiąca siedzę w domu.
Anula,nie płacz, teraz będzie tylko dobrze -
mała_mi wrote:Idę pod prysznic Kochane i spać. Jakoś mnie zmoglo. Coś mnie smuty wzięły po tym winie.
nie smutaj sie nam tutaj -
nick nieaktualny