WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:chyba w koncu tak, 3 tygodnie myslalam, ze mi sie uda go nie brac, ale cholerstwo nie przeszlo..a od wczoraj do fabryki wrocilam i znowy bylo gorzej..
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:chyba w koncu tak, 3 tygodnie myslalam, ze mi sie uda go nie brac, ale cholerstwo nie przeszlo..a od wczoraj do fabryki wrocilam i znowy bylo gorzej..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 16:39
-
nick nieaktualny
-
izabelka04 wrote:jestem, kłaniam się w pas
ależ mnie qrwa zalewa, szyjka dość nisko mięciutka???? WTF????? na 4 dpo???? ja pi****le wymiekamdo tej mory mam mokro w gaciach
izabelka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:no i dlatego takie skojarzenia masz,a ONa juz dawno wypłynęła
a ty nie możesz przez dupka???Ania_84 lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Taki niemiecki dupek,inaczej temu na imie. Mam to pod wykresem wpisane, ale Wy nie wiedziec czemu, tego nie widzicie. Napisalam juz o tym do admina!
-
Witajcie Kochane moje dawno mnie tu nie było, przez weekend chłop mi nie pozwalał do kompa dojść tylko zeby z nim siedzieć
Teraz jem bigosik no i trzeba będzie polaćAnia_84, Saramago, biedronka1982, cedr697 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
biedronka1982 wrote:Taki niemiecki dupek,inaczej temu na imie. Mam to pod wykresem wpisane, ale Wy nie wiedziec czemu, tego nie widzicie. Napisalam juz o tym do admina!
Biedronka, że w notatkach masz napisane? U mnie nie było widać notatek ibo jak zaznaczałam 'udostępnij wykres' to nie zaznaczyłam takiej malutkiej krateczki 'udostępniaj moje notatki i czas współżycia' czy coś takiego. Jak to zrobiłam, wszystko było widać. Albo może zaznaczyłaś że tylko przyjaciółkom, bo ja widzę twoje wpisy wszystkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 17:23
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Biedronka, że w notatkach masz napisane? U mnie nie było widać notatek i
bo jak zaznaczałam 'udostępnij wykres' to nie zaznaczyłam takiej malutkiej krateczki 'udostępniaj moje notatki i czas współżycia' czy coś takiego. Jak to zrobiłam, wszystko było widać. Albo może zaznaczyłaś że tylko przyjaciółkom, bo ja widzę twoje wpisy wszystkie
-
nick nieaktualnyA teraz UWAGA! Lubego mojego chwale:
Zapomnial rano wziac swoje witaminki i pyta teraz: "Czy moge wziac teraz, bo rano zapomnialem?"
Bierze, moj chlop na ochotnika witaminy bierze! Jupi!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 17:30
amela, mała_mi, Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:A teraz UWAGA! Lubego mojego chwale:
Zapomnial rano wziac swoje witaminki i pyta teraz: "Czy moge wziac teraz, bo rano zapomnialem?"
Bierze, moj chlop na ochotnika witaminy bierze! Jupi!
Mój też już się chyba przyzwyczaił
biedronka1982 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny