WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dajem czadu
na ADMINA ..
Te skojarzyło mi sie to z jakas pozycja
On siedzi przed laptopem, a ona na nim moze? Albo tak bardziej antycznie, ona opiera sie o stara "skrzynke" od kompa, a on ja od tylu...
Mmmm....
Kochanie! Ja chce dzis na admina!amela, cedr697, mała_mi, paszczakin, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Hmm... jakby to moglo wygladac...
On siedzi przed laptopem, a ona na nim moze? Albo tak bardziej antycznie, ona opiera sie o stara "skrzynke" od kompa, a on ja od tylu...
Mmmm....
Kochanie! Ja chce dzis na admina!biedronka1982, Ania_84 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
amela wrote:powiem dziś mężowi żeby mnie wziął na admina :d ciekawe co powie :d haha
amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Warto zbadac - ale zacznijcie od posiewu - nawet teraz bo na posiew czeka sie tydzien
bo jak jest jakas bakteria to wyniki nasienia moga byc "zafałszowane" bo osłabiaja
Ale najpierw pozekajcie bo moze nie bedzie potrzeby
nooo, jutro wyniki posiewu małżyka i mam nadzieję że wszystko okAnia_84, amela, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamela wrote:Trzymamy kciukasy, bedzie dobrze zobaczysz
a jak będzie dobrze to i tak idzie na seminogram
małżyk już się doczekać nie może
na pytanie w ośrodku czy mają do tego celu specjalny pokoik, Pani odpowiedziała, że się jeszcze nie dorobili ale że może w WC oddać nasienietrochę się załamał hehehe
biedronka1982, Ania_84, amela, cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:a jak będzie dobrze to i tak idzie na seminogram
na pytanie w ośrodku czy mają do tego celu specjalny pokoik, Pani odpowiedziała, że się jeszcze nie dorobili ale że może w WC oddać nasienietrochę się załamał hehehe
amela lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:a jak będzie dobrze to i tak idzie na seminogram
heheh heheh
my w grudniu pewnie bedziemy się badać, chce też zrobić ten seminogram żeby wiedzieć co i jak
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
MalutkaEve wrote:a jak będzie dobrze to i tak idzie na seminogram
-
nick nieaktualnyamela wrote:no i mój też się mnie wczoraj pytał czy bedzie to robił w pokoiku jakimś i powiedział że jak wyjdzie to każdy bedzie wiedział co tam robił
heheh heheh
my w grudniu pewnie bedziemy się badać, chce też zrobić ten seminogram żeby wiedzieć co i jak
tak, ale niech małżyk zacznie od posiewu tak jak Ania pisała, bo jak jest bakteria to seminogram na bank wyjdzie zły.
poza tym sam posiew 170 zł + seminogram 130 więc nie ma co od razu tyle kasy wydawac jak sie będziecie musieli w razie czego podleczyć..Ania_84, amela lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:tak, ale niech małżyk zacznie od posiewu tak jak Ania pisała, bo jak jest bakteria to seminogram na bank wyjdzie zły.
poza tym sam posiew 170 zł + seminogram 130 więc nie ma co od razu tyle kasy wydawac jak sie będziecie musieli w razie czego podleczyć.. -
MalutkaEve wrote:tak, ale niech małżyk zacznie od posiewu tak jak Ania pisała, bo jak jest bakteria to seminogram na bank wyjdzie zły.
poza tym sam posiew 170 zł + seminogram 130 więc nie ma co od razu tyle kasy wydawac jak sie będziecie musieli w razie czego podleczyć..
Jasne, tak zrobimy
faktycznie drogie te badania ;/
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif