WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:boziu co u was tak drogo u nas posiew 70 zł i badanie nasienia tez 70
małżyk miał zlecone jakies dodatkowe badania na posiew
a co do seminogramu to może jeszcze poszukam cos tańszego w takim razie bo myślałam że to cena standardowaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:małżyk miał zlecone jakies dodatkowe badania na posiew
a co do seminogramu to może jeszcze poszukam cos tańszego w takim razie bo myślałam że to cena standardowa
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
MalutkaEve wrote:małżyk miał zlecone jakies dodatkowe badania na posiew
a co do seminogramu to może jeszcze poszukam cos tańszego w takim razie bo myślałam że to cena standardowa -
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:nie wiem czy dostalibyśmy refundacje bo staramy się kilka miesięcy dopiero..
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:My tylko dlatego mamy bo poszlismy do kliniki leczenia nieplodnosci i sklamalismy ze dluzej sie staralismy ..choc lekarz jak tylko przeprowadzil wywiad to i tak jakbysmy sie krocej starali to tez trzeba wdrozyc leczenie
ano widzisz, ale w klinice musieliście być najpierw zarejestrowani u jakiegoś lekarza? no i klinika na kontrakcie z NFZ?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:ano widzisz, ale w klinice musieliście być najpierw zarejestrowani u jakiegoś lekarza? no i klinika na kontrakcie z NFZ?
Wystarczylo skierowanie od mojego internisty ze mam podejrzenie PCO , poszlismy i z miejsca bylismy przyjecitak klinika ma kontrakt z nFZ
-
nick nieaktualny
-
Ołll je swiete słowa- a juz niedługo dołącze do pijacych .. wiec bede mogła polewac
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ołll je swiete słowa- a juz niedługo dołącze do pijacych .. wiec bede mogła polewac
a ja sobie nie żałujęwczoraj siedziałam na grysiku a dzisiaj mam już drineczka
i wpieprzam laysy cebulkowe
biedronka1982, Ania_84, izabelka04, mała_mi lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:a ja sobie nie żałuję
wczoraj siedziałam na grysiku a dzisiaj mam już drineczka
i wpieprzam laysy cebulkowe
amela lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ołll je swiete słowa- a juz niedługo dołącze do pijacych .. wiec bede mogła polewac
ty juz przestań jeszcze nic straconego
a swoją droga to z wieczornicy jeszcze niky chyba nie zaciążył, jak się myle to mnie poprawcieamela, Ania_84, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:ty juz przestań jeszcze nic straconego
a swoją droga to z wieczornicy jeszcze niky chyba nie zaciążył, jak się myle to mnie poprawcie
ciekawe której pierwszej się uda ?Ania_84 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:ty juz przestań jeszcze nic straconego
a swoją droga to z wieczornicy jeszcze niky chyba nie zaciążył, jak się myle to mnie poprawcie
no chyba nikt
Kochana bo my wszystkie w jednym miesiącu zaliczymy II krechy
a że musimy zaczekać na Japoneczkę do stycznia, więc sie nie zdziwię jak to tyle potrwaAnia_84, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:no chyba nikt
Kochana bo my wszystkie w jednym miesiącu zaliczymy II krechy
a że musimy zaczekać na Japoneczkę do stycznia, więc sie nie zdziwię jak to tyle potrwa
ty malutka nie przesadzaj,że do stycznia bo ogrodnikiem zostanieszja nie chcę czekać do stycznia ja chcę już
choć Japoneczkę wspieram
biedronka1982, MalutkaEve, Japoneczka z Porcelany, cedr697 lubią tę wiadomość