WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a tak poważnie to mam nadzieję ze się żadna nie gniewa o te moje durne posty dot ciąży. Bo u mnie to juz jest chyba ostatni poziom frustracji... Czuje @ w moim prawym cycku od wczoraj, czyli w sobotę do mnie przyjedzie
Idę obiad ugotuje chyba. Bo mi M po garkach się tłucze.biedronka1982, Ania_84, celia, kierzynka lubią tę wiadomość
-
mała co TY
my u wszystkie na luzie
od tego tu jestesmy
Przynjamnej mozna sie rozluznicWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2013, 11:36
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:mała co TY
my u wszystkie na luzie
od tego tu jestesmy
Przynjamnej mozna sie rozluznic
Spadam stad. Naciagam gacie na tylek i jedziemy na zakupy. Bo moj oglosil, ze specjalnie po to wzial wolne. O porannym seksie nie wspomne! Do pozniej piekne! :*celia, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Dzięki :*
To będę wam truła dalej
z tel pisze teraz bo bym wam wkleiła linka jakie pyszne ciasto będziemy jeść przy kawie
Biedronka udanych zakupów. No i miałam pisać juz kiedyś: zapiekanka z brokułami wymiatanawet moje dziecko starsze co się warzyw nie chyta ZADNYCH wcinala aż się uszy trzęsły
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
sobota milo się u nas zaczęła :)porządki zrobione, teraz musze sobie poprzeglądać sofy bo planujemy zakup po nowym roku
-
MalutkaEve wrote:bede pic z tesciem, mam nadzieje ze sie nie pogniewacie
w kupie raźniej
ps. wczoraj zniknęłam bo się bardzo zle poczulam, jednak nie moge pic piwa. mój organizm przyjmuje tylko dobre winoMalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Dzięki :*
To będę wam truła dalej
z tel pisze teraz bo bym wam wkleiła linka jakie pyszne ciasto będziemy jeść przy kawie
Biedronka udanych zakupów. No i miałam pisać juz kiedyś: zapiekanka z brokułami wymiatanawet moje dziecko starsze co się warzyw nie chyta ZADNYCH wcinala aż się uszy trzęsły
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Dziewczyny a tak poważnie to mam nadzieję ze się żadna nie gniewa o te moje durne posty dot ciąży. Bo u mnie to juz jest chyba ostatni poziom frustracji... Czuje @ w moim prawym cycku od wczoraj, czyli w sobotę do mnie przyjedzie
Idę obiad ugotuje chyba. Bo mi M po garkach się tłucze.
ja sie gniewammoze mi to jakos wynagrodzisz
-
nick nieaktualnynezumi wrote:niech teść się przyłaczy
w kupie raźniej
ps. wczoraj zniknęłam bo się bardzo zle poczulam, jednak nie moge pic piwa. mój organizm przyjmuje tylko dobre wino
taaa on by chetnie o bolacych cyckch pogadal przy winienezumi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny