WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A wiecie co dzis przywiozłam od mamuski
2 słoiki ogórków kiszonych - takich domowych<mniam>
I oczywiscie objadam sie pistacjamiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2013, 16:52
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:A wiecie co dzis przywiozłam od mamuski
2 słoiki ogórków kiszonych - takich domowych<mniam>
I oczywiscie objadam sie pistacjami
oooo, lubie takieostatnio tez takie przywloklam
a dzisiaj walowka przyjechala od tesciowej - razem z nia zeby byla jasnoscAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:jak ja glodzisz to sie nie dziw
hehehe
-
izabelka04 wrote:kanapka z pesto z rukoli BRZCENNE, no i pączek ale zostałam bezczelnie oszukana nie było w środku dżemu
No ja juz sie umowilam z psiapsiola na poniedzialek -chłopów do 22 nie ma ..hehehe
izabelka04 lubi tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:ja już dzis nic nie jem,bo masakra jakaś będę wyglądała jak ten pączek
póki co nie jest źle, ale wiadomo jak to jest
zastaanwiam sie czy nie powiedziec małzowi zeby otworzył mi winko - bede sobie pracowac przy lampce -
izabelka04 wrote:Anka ale mi smaka na kawkę zrobiłaś, ale o tej godzinie to już chyba nie co????
Choc moj to jak wypije kawusie to lepiej spi -
Dzien Dobry Dobry wieczór
ja wróciłam od tej mojej pięknej córeczki
Ania_84 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Dziewczyny ten skype działa
zobaczcie jak ekspresowo
wczoraj gadala na skypie a dzis juz ma córe ;P
izabelka04, Japoneczka z Porcelany, mała_mi lubią tę wiadomość