WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi wrote:Moja starsza wróciła ze szkoły, musze obiad zapodac, ale wrócę za chwile doczytac co z tym potrąceniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 13:25
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Jus, to dobrze że się mu nic poważniejszego nie stało
mam nadzieję że reszta badań też będzie w porządku
Maka a może Jus ma racje co do tego wykresu- może dzięki niemu, że nie jest taki idealny, pani doktor bardziej się przyłoży
-
mała_mi wrote:Jus, to dobrze że się mu nic poważniejszego nie stało
mam nadzieję że reszta badań też będzie w porządku
Maka a może Jus ma racje co do tego wykresu- może dzięki niemu, że nie jest taki idealny, pani doktor bardziej się przyłoży
Kochane ja się szykuję do inseminacji -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kobitki, kupiłam dziś lubrykant conceive plus. Właściwie go zamówiłam w aptece i dziś odebrałam.
Pan sprzedający najpierw był uprzejmy wyrazić straszne zdumienie jakie to drogie. A potem jeszcze mnie zapytał czy będę niedługo kupować drugie opakowania, bo to jest tak drogie, że NIKT NORMALNIE MU TEGO NIE KUPI i może by oddał do hurtowni !!!
Stwierdziłam, że może jest więcej takich desperatów jak ja i wyszłam myśląc -cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
amela wrote:jak zwykle ja przylazłam a One polazły ;/
ja dzis wyjątkowo kibluję dłużej -
amela wrote:albo serduszkują
a jak to potem na wykresie zaznaczyć? :p
amela lubi tę wiadomość
-
celia wrote:Kobitki, kupiłam dziś lubrykant conceive plus. Właściwie go zamówiłam w aptece i dziś odebrałam.
Pan sprzedający najpierw był uprzejmy wyrazić straszne zdumienie jakie to drogie. A potem jeszcze mnie zapytał czy będę niedługo kupować drugie opakowania, bo to jest tak drogie, że NIKT NORMALNIE MU TEGO NIE KUPI i może by oddał do hurtowni !!!
Stwierdziłam, że może jest więcej takich desperatów jak ja i wyszłam myśląc - -
ja wyszłam z zalożenia że po 18 to wieczór reszta rano - ale ponieważ w dzień nam się bardzo rzadno zdaża (chyba ze po familiadzie w niedziele
) to nie mam problemu z zaznaczeniem
Maka lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:o ktorej wy prace zaczynacie, ze o 15 juz w domu?
i właśnie wychodze , odpracowalam zaległości moge spadać