WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
zmieniłam avatar na mikołajkowy może w tym roku dostane taki trzypak
kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:to na taki potrojny liczysz
na maksa!
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynezumi wrote:wychodzi na to że tak właśnie jest
ja też nie piję, a szkoda. autem musze jechac jeszcze dzis
bo dziś jest mecz i mąż ma wychodne
-
nick nieaktualny
-
mała_mi, kaarolaa, amela, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Ania ! super chociaż jedna
a ja zamierzam negocjowac i to ostronawet na kolanach, na stojąco i na stole jak będzie trzeba
kaarolaa, cedr697 lubią tę wiadomość
-
pojedzone - małżyk poszedł na troche na kompa a po 22 cisza nocna bedzie zakłucana
nezumi, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
misiaczk25 wrote:Dziewczyny dołączam do was
co tam schodzisz na złą droge?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
misiaczk25 wrote:Mam nadzieję, że mnie wesprzecie a jak będę marudzić to nie nakrzyczycie
już trochę dają mi w kość te starania, mam dość czekania. Wiem że pewnie nie które z was dłużej się starają niż ja ale same wiecie co sie czuje jak poraz kolejny test negatywny i @ przychodzi
kaarolaa, misiaczk25 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:pojedzone - małżyk poszedł na troche na kompa a po 22 cisza nocna bedzie zakłucana
Ania_84, kaarolaa, cedr697 lubią tę wiadomość
-
misiaczk25 wrote:Mam nadzieję, że mnie wesprzecie a jak będę marudzić to nie nakrzyczycie
już trochę dają mi w kość te starania, mam dość czekania. Wiem że pewnie nie które z was dłużej się starają niż ja ale same wiecie co sie czuje jak poraz kolejny test negatywny i @ przychodzi
to powiedz coś o sobie
-
nezumi wrote:my ostatnio bawiliśmy się w " kto dłużej nie zajęknie" super było, oczywiście przegrałam...
to były czasy ...
mała_mi, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Kto dłuej nie zajeknie to mi sie prypomina jak M mieszkal jeszcze u rodzicow a tam zasłona zamiast drzwi
to były czasy ...
no ja to akurat drzwi mam ale ściany cienkie a teściowa za scianą :p tzn ja tam sie nią nie przejmuje w ogóle
Ania_84, MalutkaEve, amela lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Kto dłuej nie zajeknie to mi sie prypomina jak M mieszkal jeszcze u rodzicow a tam zasłona zamiast drzwi
to były czasy ...
w piecu zgasło oczywiście......Ania_84, amela lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:
w piecu zgasło oczywiście......Ania_84, kaarolaa, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
U mnie tez - ale moj powiedzial ze spoko bo sie sami ogrzejey a i tak cieplo utzyma sie bo jest cieplutko
-
nick nieaktualnyto u nas jest tak samo jak rodzicow odwiedzamy, tez na cichacza trzeba serducha robic bo wszedzie sciany maja uszy...a co do mojego mieszkanka to wydaje mi sie ze tez słychac, bo jak ja sasiadow słysze z dołu i z gory to oni nas pewnie tez ;P
Ania_84, nezumi, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny