WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
biedronka1982 wrote:A duzo przy tym pijesz? Ja sie czuje jak taka rureczka: gora wplywa, dolem wyplywa. Niemal jednoczesnie.
wiesz co to ci powiem ze wlasnie nie,pije normalnie tyle co zwykle a i tak siuram co rusz,nosz cholera jeszcze sie odwodnie do tegobiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
a ja nie kupiłam karnetu ostatnio bo już miałam nadzieje na fasolinke a teraz to juz mi sie nie chce...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:wiesz co to ci powiem ze wlasnie nie,pije normalnie tyle co zwykle a i tak siuram co rusz,nosz cholera jeszcze sie odwodnie do tego
izabelka04 lubi tę wiadomość
-
z wami tak szybko czas leci szok! zaraz jade po tego mojego
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:współczuję ale będzie raźniej nam tyrać razem z Tobą
Haha będziemy jak zwykle tyrać przy OvuF;] A jutro szefu mój wraca z urlopu.. więc nie będzie ovu non stop... tylko w zakładce- żeby zdążyć przełączyć;pMalutkaEve, biedronka1982, nezumi, mała_mi lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:a u mnie są zajęcia rownież dla zafasolkowanych więc karnet się i tak przyda w razie czego
lekarz jej pozwolił chodzić do 36 tyg bo potem mięśnie mają odpocząć.
-
nick nieaktualny
-
ja mam kupę pracy
więc nie bardzo mogę na OF siedzieć
ale za to wieczorem nadrabiam
idę zaraz na listopad spr która kiedy testuje
Dronka.. oby to rzeczywiście fasola była a nie przesileniebiedronka1982 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Maka wrote:Haha będziemy jak zwykle tyrać przy OvuF;] A jutro szefu mój wraca z urlopu.. więc nie będzie ovu non stop... tylko w zakładce- żeby zdążyć przełączyć;p
to tak jak u mnie - w zakładce.
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Haha będziemy jak zwykle tyrać przy OvuF;] A jutro szefu mój wraca z urlopu.. więc nie będzie ovu non stop... tylko w zakładce- żeby zdążyć przełączyć;p
Maka, Ciapulinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
buziaki dla was dziewczyny śpijcie dobrze :*
ja jeszcze chwilka i też spadam. -
biedronka1982 wrote:Me too. Siusiu paciorek i spac!
biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Iza Ty pojutrze testujesz
ale będę przeżywać
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Ja też znikam. Się wykapać i do wyrka. Braciszek (3 l) mojej chrześnicy (6 msc) podczas przewijania powiedział : "No piękną masz już tą siurynkę" ... Nie mogę. Kochane moje. Tak więc idę myć swoją siurynę żeby przynajmniej mojemu P. się podobała;p
nezumi, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość