WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:i to ona podsunęła ci ten pomysł z pokazaniem pytona zboczuch jeden
cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycedr697 wrote:to ja ci streszczę:
mała mi jest tą wścibską somsiadką ani i chce zobaczyć pytona jej męża
siedzi w oknie i pije wódkę i przegryza kukułkami
a ja piję od dziś przez następny miesiąc
w łikend same imprezy to nie będę sobie musiała odmawiaćbiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:a nie można jakoś dziadka podgadać? może rodzice twojego męża by cos szepnęłi? no bo tak to nie ma sensu nic robić koło domu
szczerze mowiac to ja bym owlala zeby to w pizdu sprzedali bo nie brdzo lubie tam mieszkac - czuje sie odizolowana ... wczesniej mieszkala w bloku - i tak mi jest lepieja dwa ze jak widze ten dom to mnie cofa - jest zaniedbany i ogolnie taki przygnebijacy - dlatego z M odkładamy kase, ja mam dzialke i chyba sie z tego domu wyautujemy ... dwa ze wszystko tam sie psuje ... i ogolnie niby fajna okolica cisza spokoj - ale to bardziej dla emerytow ;P ja lubie jak mam wokół ludzi
wyjde przed blok i jest z kim pogadac a tam co wyjde do ogrodu - z lewej str firma jakas,.. z drugiej sasiadka któa ma pizdzielca i zwraca mi uwage ze pies za długo siedzi na dworze i ze oniesie na mnie na policje ze mu nie uszyłam kepciuszkow i serdaczka na zime <ściana> a za płotem tesciowie - niby ok ale jak chce cos zrobic to zaraz jest temat ze dziadkom sie nie spodoba ze cos zmieniamy ;/
cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:przyszla @ wredna? nosz kuuuuu...rde..
ja z Toba w ten weekend pije, jutro ostatni antybioty.. no chyba, ze mi lekarz przed inseminacja zabroni, ale chyba nie powinien, bo niby czemu?
przyszła pizda tym razem 3 dni wcześniej!! nie wiem co się porobiło z tymi moimi cyklami.... ale czułam ją z daleka
no nicdobrze że sobie wina nie żałowałam, bo teraz bym żałowała
Ania_84, celia lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:przyszła pizda tym razem 3 dni wcześniej!! nie wiem co się porobiło z tymi moimi cyklami.... ale czułam ją z daleka
no nicdobrze że sobie wina nie żałowałam, bo teraz bym żałowała
A wredna oddalimy na nastepny miesiacMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Wiem!
esemesa jej wyślij czy nie widziała twojego różowego wibratora, bo był w sypialni na łóżku, a teraz go znaleźć nie możesz
Szkoda że cię już Maka nie ma, ale ja ci jutro o tym przypomnę
no a wy dziewczynki? co tam?
Hahaha Nie mogę! Ale mi humor poprawiłaśDobre to jest
Tak jej napiszę! Hahaha:D Jesteś genialna !
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycedr697 wrote:taaa sępcie kukułki odemnie to będe miałą gołą wódkę a nie likier
A moj stary gapi sie rano na moja gola dupe i mowi,zebym sie nachylila. Pytam glupio po co, co tam takiego wypatrzyl. A on na to:" Glowke i srodkowy palec!"MalutkaEve, Ania_84, cedr697, mała_mi, Japoneczka z Porcelany lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny