WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr, kupiłaś co dobrego? bo tak przy kawie bym zjadła coś słodkiego
hehe mój się zawsze śmieje że kawe bez cukru piję ale do kawy ciasteczko
Maka ja bym zabiła chyba. Ogólnie to nerwowa jestem, jak czytałam twojego posta to już mnie nosiło.... Ale mi podobny numer teściowa raz wycięła- ja sobie wyszłam po pietruszkę czy koperek zerwć, kawałeczek od domu naszego, wracam, a tam teściowa u mnie w chałupie ciotkę jakąś oprowadza. Aaaaaaaaaaaaaaaa! oczywiście wtedy spokój pełen, ale jak się ciocia zmyła to już ja mamusi powiedziałam co myślę o tym. Tak w miarę grzecznie to uczyniłam i wiecie co że ona mówi do mnie że nie miała pojęcia że mnie to tak zdenerwuje, a myślała że w domu jestem, bo drzwi otwarte. a jak już wlazła a mnie ni ma, to przecież ciotki nie wywali, bo ta się uparła że musi obejrzeć 'jak to się młodzi urządzili'.
tak czy inaczej to bym kuzynce do doopy nakopała.
misiaczk25, cedr697, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Wiem!
esemesa jej wyślij czy nie widziała twojego różowego wibratora, bo był w sypialni na łóżku, a teraz go znaleźć nie możesz
Szkoda że cię już Maka nie ma, ale ja ci jutro o tym przypomnę
no a wy dziewczynki? co tam?Maka lubi tę wiadomość
-
misiaczk25 wrote:Ja na szczęście z moim M sami mieszkamy i nie mamy nieproszonych gości
my też sami, przeprowadziliśmy się stosunkowo nie dawno(3lata prawie) do naszego nowego domku, ale teściowa mieszka 5min piechotą od nas
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:to mamusia zdecydowanie za blisko mieszka.
ale mnie wkurza takie "ciekawe jak się młodzi urządzili" jak to jak normalnie
oj mnie też wkurwia to, na początku się przewijały tabuny ciotek i innych u nas, ale zaciskałam zęby i jak już wszyscy obejrzeli mam spokój.
A teściowa jest okej, parę razy się zdarzyły jakieś zgrzyty, ale ogólnie jest dobrze. Jak czytam nieraz co tu dziewczyny piszą o teściowych to moja to święta jakaś
cedr697 lubi tę wiadomość
-
a jeszcze wam tak opowiem, jaki mój chłop jest odważny
idziemy kiedyś do moich roodziców na obiad jakiś, wchodzimy a moja mama z miotłą, bo się jej coś rozbiło. A M z tekstem do niej: a mamusia to sprząta czy odltuje?
myślałam że padnę, dobrze że mama poczucie humoru macedr697, misiaczk25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
misiaczk25 wrote:
o proszę, następna cwaniara widzę, kto by pomyślał że wy takie sprytne
ja niestety nie miałam wyboru, dostaliśmy działkę pod budowę w prezencie
a do miasta za nic, klaustrofobie mam, udusiła bym się w mieszkaniu bez ogrodu...
misiaczk25, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My narazie mamy tesciow za płotem a moi na drugim koncu miasta ale nie narzekam bo nawet bardzo sie nie wtryniaja - bo tesciowa jest spoko - a tesc non stop cos robi
jedyne co mnie denerwuje to to z jeszcze nie jest nic na stałe - dom nie jest de fakto nasz- wiec i duzych remontow nie da sie robic
poki co mamy kuchnie 3 pokoje i 2 łazienki do dyspozycji - a najlepszy pokoj (salon z wyjsciem na taras jest zamkniety ;/ )
no ale... trzeba sie cieszyc z ejest gdze mieszkac i nie trzeba placic za wynajem
mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:My narazie mamy tesciow za płotem a moi na drugim koncu miasta ale nie narzekam bo nawet bardzo sie nie wtryniaja - bo tesciowa jest spoko - a tesc non stop cos robi
jedyne co mnie denerwuje to to z jeszcze nie jest nic na stałe - dom nie jest de fakto nasz- wiec i duzych remontow nie da sie robic
poki co mamy kuchnie 3 pokoje i 2 łazienki do dyspozycji - a najlepszy pokoj (salon z wyjsciem na taras jest zamkniety ;/ )
no ale... trzeba sie cieszyc z ejest gdze mieszkac i nie trzeba placic za wynajem
Ania a to czyj ten dom, jeśli mogę zapytać?Ania_84 lubi tę wiadomość