X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2021, 23:30

Maka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c

Maka, vanessa lubią tę wiadomość

• Maka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cedr697 wrote:
    no to się nazywa chamstwo! nie lubie takich ludzi co to mi ryj znaczy nos wtykają w każdy kąt. A najgorsze jest to że co jej zrobisz...

Ja nienawidzę ludzi fałszywych. A ona taka właśnie jest. Tutaj wszystko pięknie ładnie a później się dowiadujesz jak Ci dupę obrabia... I kurwa nie wpadła na tą kawę jak normalny człowiek tylko takie coś.

vanessa lubi tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Ale żeby nie było zapraszałam ją na kawę, żeby zaspokoiła swoją chorą ciekawość i żebyśmy my byli przygotowani ( żeby było posprzątane perfect). To nie przyszła. Takie chamstwo!
    wow! a to wredna @. powiem ci że ja bym jej napisała sms niech wie że to było chamskie i to do bólu!!!!

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Ja nienawidzę ludzi fałszywych. A ona taka właśnie jest. Tutaj wszystko pięknie ładnie a później się dowiadujesz jak Ci dupę obrabia... I kurwa nie wpadła na tą kawę jak normalny człowiek tylko takie coś.
    ej ona normalnie z buciorami ci d domu weszła! i hu! z tym że to dom rodziców i tata ja "oprowadził" a co jakbyś miała coś intymnego na wierchu przecież to się zdaża... bosz co za ludzie.

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • Maka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    wow! a to wredna @. powiem ci że ja bym jej napisała sms niech wie że to było chamskie i to do bólu!!!!

No ja tego tak nie zostawię... Już kurwa miarka się przebrała... Bo już od dłuższego czasu ta jej ciekawość mnie wkurwia. Jestem taka zła...

ckaik0s3070dl07t.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    ej ona normalnie z buciorami ci d domu weszła! i hu! z tym że to dom rodziców i tata ja "oprowadził" a co jakbyś miała coś intymnego na wierchu przecież to się zdaża... bosz co za ludzie.

Ale najlepsze, że nawet tata nie wiedział... że ona była u góry. W sumie to on jej nie lubi i pewnie by jej nie wpuścił. Nikogo nie zapytała! Tacie tylko powiedziała "no ładnie się młodzi tam urządzili... "

ckaik0s3070dl07t.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Ale najlepsze, że nawet tata nie wiedział... że ona była u góry. W sumie to on jej nie lubi i pewnie by jej nie wpuścił. Nikogo nie zapytała! Tacie tylko powiedziała "no ładnie się młodzi tam urządzili... "
    no to przegieła! ej też się wkurzyłam, bo serio tacy ludzie mnie wyjątkowo wkurw!ają i od razu mi sie teściowa przypomina i jej rodzinka...

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • Maka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    no to przegieła! ej też się wkurzyłam, bo serio tacy ludzie mnie wyjątkowo wkurw!ają i od razu mi sie teściowa przypomina i jej rodzinka...

Ona to ma rodzinne. Ciotka ciągle się uskarżała że jej kolano boli i nie może wchodzić na krzesło.... I w końcu mama zapytała : "To po co wchodzisz na krzesło? Jak Cię boli to nie wchodź" a ona jej tekstem : "No tak ale u Basi (sąsiadki ) jak tak ktoś przyjdzie i gadają na podwórku to krzesełko sobie w garażu podstawiam żeby widzieć" .. No i system rozjebany... Szczęka mamie opadła do kolan...

nick nieaktualny, nezumi, mała_mi lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c

misiaczk25 lubi tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze dziewczyny... jak to jest? było tu napisane że największe szanse na zapłodnienie są jak się serduchujemy dzień przed owulka i w trakcie.. więc zastanawia mnie ciągle jak te wszystkie kobiety, które wpadły musiały mieć farta co?;)

amela, nezumi, nick nieaktualny, vanessa, mała_mi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem że to tak z innej beczki ale nurtuje mnie to ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Maka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja pierdziele, utluklabym. a jak ona tam wlazla, jak jej nikt nie wpuscil?

Bo przeważnie z tyłu drzwi mamy otwarte.. więc weszła.. Poleciała pierw do góry a później zeszła do taty jak gdyby nigdy nic.

ckaik0s3070dl07t.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    kurcze dziewczyny... jak to jest? było tu napisane że największe szanse na zapłodnienie są jak się serduchujemy dzień przed owulka i w trakcie.. więc zastanawia mnie ciągle jak te wszystkie kobiety, które wpadły musiały mieć farta co?;)
    ciebie to zastanawia a mnie to zwyczajnie wkurw!a. tez bym chciała wpaść!

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • amela Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    kierzynka sama się nad tym zastanawiałam ostatnio i do tego przecież komórka jajowa żyje do 24 h i akurat wtedy <3

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Bo przeważnie z tyłu drzwi mamy otwarte.. więc weszła.. Poleciała pierw do góry a później zeszła do taty jak gdyby nigdy nic.
    czyli zwyczajnie się włamała. brak słów.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c

amela, vanessa lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cedr697 wrote:
    bo wpadki są najlepsze a takie kurwa planowanie jak ja (i pewnie większość moich znajomych) odstawiam to porażka
    albo te gimnazjalistki które mają po 16 lat i powpadały
    ehh niesprawiedliwe to ....

nick nieaktualny, vanessa lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2021, 23:31

amela, mała_mi lubią tę wiadomość

‹‹ 487 488 489 490 491 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ