WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:no to się nazywa chamstwo! nie lubie takich ludzi co to mi ryj znaczy nos wtykają w każdy kąt. A najgorsze jest to że co jej zrobisz...
Ja nienawidzę ludzi fałszywych. A ona taka właśnie jest. Tutaj wszystko pięknie ładnie a później się dowiadujesz jak Ci dupę obrabia... I kurwa nie wpadła na tą kawę jak normalny człowiek tylko takie coś.vanessa lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:Ale żeby nie było zapraszałam ją na kawę, żeby zaspokoiła swoją chorą ciekawość i żebyśmy my byli przygotowani ( żeby było posprzątane perfect). To nie przyszła. Takie chamstwo!
vanessa lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:Ja nienawidzę ludzi fałszywych. A ona taka właśnie jest. Tutaj wszystko pięknie ładnie a później się dowiadujesz jak Ci dupę obrabia... I kurwa nie wpadła na tą kawę jak normalny człowiek tylko takie coś.
vanessa lubi tę wiadomość
-
nezumi wrote:wow! a to wredna @. powiem ci że ja bym jej napisała sms niech wie że to było chamskie i to do bólu!!!!
No ja tego tak nie zostawię... Już kurwa miarka się przebrała... Bo już od dłuższego czasu ta jej ciekawość mnie wkurwia. Jestem taka zła... -
nezumi wrote:ej ona normalnie z buciorami ci d domu weszła! i hu! z tym że to dom rodziców i tata ja "oprowadził" a co jakbyś miała coś intymnego na wierchu przecież to się zdaża... bosz co za ludzie.
Ale najlepsze, że nawet tata nie wiedział... że ona była u góry. W sumie to on jej nie lubi i pewnie by jej nie wpuścił. Nikogo nie zapytała! Tacie tylko powiedziała "no ładnie się młodzi tam urządzili... "vanessa lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:Ale najlepsze, że nawet tata nie wiedział... że ona była u góry. W sumie to on jej nie lubi i pewnie by jej nie wpuścił. Nikogo nie zapytała! Tacie tylko powiedziała "no ładnie się młodzi tam urządzili... "
-
nezumi wrote:no to przegieła! ej też się wkurzyłam, bo serio tacy ludzie mnie wyjątkowo wkurw!ają i od razu mi sie teściowa przypomina i jej rodzinka...
Ona to ma rodzinne. Ciotka ciągle się uskarżała że jej kolano boli i nie może wchodzić na krzesło.... I w końcu mama zapytała : "To po co wchodzisz na krzesło? Jak Cię boli to nie wchodź" a ona jej tekstem : "No tak ale u Basi (sąsiadki ) jak tak ktoś przyjdzie i gadają na podwórku to krzesełko sobie w garażu podstawiam żeby widzieć" .. No i system rozjebany... Szczęka mamie opadła do kolan...cedr697, nezumi, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurcze dziewczyny... jak to jest? było tu napisane że największe szanse na zapłodnienie są jak się serduchujemy dzień przed owulka i w trakcie.. więc zastanawia mnie ciągle jak te wszystkie kobiety, które wpadły musiały mieć farta co?
amela, nezumi, cedr697, vanessa, mała_mi, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:kurcze dziewczyny... jak to jest? było tu napisane że największe szanse na zapłodnienie są jak się serduchujemy dzień przed owulka i w trakcie.. więc zastanawia mnie ciągle jak te wszystkie kobiety, które wpadły musiały mieć farta co?
-
kierzynka wrote:kurcze dziewczyny... jak to jest? było tu napisane że największe szanse na zapłodnienie są jak się serduchujemy dzień przed owulka i w trakcie.. więc zastanawia mnie ciągle jak te wszystkie kobiety, które wpadły musiały mieć farta co?
cedr697 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Maka wrote:Bo przeważnie z tyłu drzwi mamy otwarte.. więc weszła.. Poleciała pierw do góry a później zeszła do taty jak gdyby nigdy nic.
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:bo wpadki są najlepsze a takie kurwa planowanie jak ja (i pewnie większość moich znajomych) odstawiam to porażka
ehh niesprawiedliwe to ....cedr697, vanessa lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny