X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2021, 23:30

Maka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c

Maka, vanessa lubią tę wiadomość

• Maka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cedr697 wrote:
    no to się nazywa chamstwo! nie lubie takich ludzi co to mi ryj znaczy nos wtykają w każdy kąt. A najgorsze jest to że co jej zrobisz...

Ja nienawidzę ludzi fałszywych. A ona taka właśnie jest. Tutaj wszystko pięknie ładnie a później się dowiadujesz jak Ci dupę obrabia... I kurwa nie wpadła na tą kawę jak normalny człowiek tylko takie coś.

vanessa lubi tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Ale żeby nie było zapraszałam ją na kawę, żeby zaspokoiła swoją chorą ciekawość i żebyśmy my byli przygotowani ( żeby było posprzątane perfect). To nie przyszła. Takie chamstwo!
    wow! a to wredna @. powiem ci że ja bym jej napisała sms niech wie że to było chamskie i to do bólu!!!!

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Ja nienawidzę ludzi fałszywych. A ona taka właśnie jest. Tutaj wszystko pięknie ładnie a później się dowiadujesz jak Ci dupę obrabia... I kurwa nie wpadła na tą kawę jak normalny człowiek tylko takie coś.
    ej ona normalnie z buciorami ci d domu weszła! i hu! z tym że to dom rodziców i tata ja "oprowadził" a co jakbyś miała coś intymnego na wierchu przecież to się zdaża... bosz co za ludzie.

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • Maka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    wow! a to wredna @. powiem ci że ja bym jej napisała sms niech wie że to było chamskie i to do bólu!!!!

No ja tego tak nie zostawię... Już kurwa miarka się przebrała... Bo już od dłuższego czasu ta jej ciekawość mnie wkurwia. Jestem taka zła...

ckaik0s3070dl07t.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    ej ona normalnie z buciorami ci d domu weszła! i hu! z tym że to dom rodziców i tata ja "oprowadził" a co jakbyś miała coś intymnego na wierchu przecież to się zdaża... bosz co za ludzie.

Ale najlepsze, że nawet tata nie wiedział... że ona była u góry. W sumie to on jej nie lubi i pewnie by jej nie wpuścił. Nikogo nie zapytała! Tacie tylko powiedziała "no ładnie się młodzi tam urządzili... "

ckaik0s3070dl07t.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Ale najlepsze, że nawet tata nie wiedział... że ona była u góry. W sumie to on jej nie lubi i pewnie by jej nie wpuścił. Nikogo nie zapytała! Tacie tylko powiedziała "no ładnie się młodzi tam urządzili... "
    no to przegieła! ej też się wkurzyłam, bo serio tacy ludzie mnie wyjątkowo wkurw!ają i od razu mi sie teściowa przypomina i jej rodzinka...

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • Maka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    no to przegieła! ej też się wkurzyłam, bo serio tacy ludzie mnie wyjątkowo wkurw!ają i od razu mi sie teściowa przypomina i jej rodzinka...

Ona to ma rodzinne. Ciotka ciągle się uskarżała że jej kolano boli i nie może wchodzić na krzesło.... I w końcu mama zapytała : "To po co wchodzisz na krzesło? Jak Cię boli to nie wchodź" a ona jej tekstem : "No tak ale u Basi (sąsiadki ) jak tak ktoś przyjdzie i gadają na podwórku to krzesełko sobie w garażu podstawiam żeby widzieć" .. No i system rozjebany... Szczęka mamie opadła do kolan...

cedr697, nezumi, mała_mi lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c

misiaczk25 lubi tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze dziewczyny... jak to jest? było tu napisane że największe szanse na zapłodnienie są jak się serduchujemy dzień przed owulka i w trakcie.. więc zastanawia mnie ciągle jak te wszystkie kobiety, które wpadły musiały mieć farta co?;)

amela, nezumi, cedr697, vanessa, mała_mi, MalutkaEve lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem że to tak z innej beczki ale nurtuje mnie to ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Maka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja pierdziele, utluklabym. a jak ona tam wlazla, jak jej nikt nie wpuscil?

Bo przeważnie z tyłu drzwi mamy otwarte.. więc weszła.. Poleciała pierw do góry a później zeszła do taty jak gdyby nigdy nic.

ckaik0s3070dl07t.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    kurcze dziewczyny... jak to jest? było tu napisane że największe szanse na zapłodnienie są jak się serduchujemy dzień przed owulka i w trakcie.. więc zastanawia mnie ciągle jak te wszystkie kobiety, które wpadły musiały mieć farta co?;)
    ciebie to zastanawia a mnie to zwyczajnie wkurw!a. tez bym chciała wpaść!

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • amela Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    kierzynka sama się nad tym zastanawiałam ostatnio i do tego przecież komórka jajowa żyje do 24 h i akurat wtedy <3

cedr697 lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Bo przeważnie z tyłu drzwi mamy otwarte.. więc weszła.. Poleciała pierw do góry a później zeszła do taty jak gdyby nigdy nic.
    czyli zwyczajnie się włamała. brak słów.

cedr697 lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c

amela, vanessa lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cedr697 wrote:
    bo wpadki są najlepsze a takie kurwa planowanie jak ja (i pewnie większość moich znajomych) odstawiam to porażka
    albo te gimnazjalistki które mają po 16 lat i powpadały
    ehh niesprawiedliwe to ....

cedr697, vanessa lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2021, 23:31

amela, mała_mi lubią tę wiadomość

‹‹ 487 488 489 490 491 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ