WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
amela wrote:wiesz że mi cały czas chodzą po głowie te ziemniaczki z piekarnika!
robie dziś już postanowiłam jeetylko ich nie sół przed upieczeniem bo się poprzyklejają!!
-
Maka wrote:Kochana ja jeszcze tylko 2,5 h
-
amela wrote:wiesz że mi cały czas chodzą po głowie te ziemniaczki z piekarnika!
robie dziś już postanowiłam jee
O nie! Ale mi smaka narobiłyście. A będzie jedno nakrycie więcej dla niespodziewanego gościa?? Bo planuję się wybrać na obiad;]cedr697 lubi tę wiadomość
-
amela wrote:ok
dobra ide do tej apteki
do potem Kochane :*
mnie też czeka wizyta w aptece musze zakupić jod.
wczoraj się mi wiesiołek skończył, ale to akurat do owu. co do śluzu to musze powiedzieć że jest dużo wodnistego, a rozciągliwego nic na razie. -
Maka wrote:O nie! Ale mi smaka narobiłyście. A będzie jedno nakrycie więcej dla niespodziewanego gościa?? Bo planuję się wybrać na obiad;]
zapraszam
-
Maka wrote:W ciąży i staraniach nie można się przemęczać...
dokładnie. pasjans mnie odpręża
a wiadomo relaks i dobre samopoczucie to podstawa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:no coś mnie trafi, ale najpierw to rozerwe tego co to wymyślił! miesiąc temu czytałam artykuł na jednej stronie www i był dostepny a dzisiaj jak chce z niego skorzystać to musze zapłacić bo zrobili to cholerstwo płątne! no na trzeźwo tego nie ogarnę! i bądź tu dobry! też nikomu nic nie udostępnie! a co!
cedr697, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
ps. a ja znowu jem :p
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Kochane może to nie ten wątek.. ale muszę napisać bo rozpier**li mnie na strzępy zaraz! Zajmujemy jedno piętro w domu rodziców.. Niedawno skończyliśmy gruntowny remont. I dzisiaj tata mi dzwoni, że kuzynka wpadła i podczas naszej nieobecności i nawet bez jego wiedzy, żeby wszystko dokładnie przejrzeć!! Pewnie jeszcze zdjęcia porobiła żeby móc o czym przy kawie z jej bratową gadać! Nie wytrzymam.
cedr697 lubi tę wiadomość