WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
MalutkaEve wrote:a co u Izki? macie jakies info jak się dzisiaj czuje?
jestem jestem dopiero wróciłam do domu,czuję sie dzis lepiej,nie spadalal mi cukier poki co...
bylam u gina badal mnie zrobil usg i powiedzial zeby czekac tylko qrwa na co??? powiedzial ze za wczesnie na wykrycie ciazy,skierowania na badania mi nie dal bo powiedzial ze jeszcze za wczesnie na takie badznia dopiero po roku staran :0 ja pier....co za podejscie
@ nie mam nawet objawów @ brak poki co bola tylko cycuszki,mdli mnie jak cholera caly dzien, test negatywny ,czekam....powiedzial jeszcze ze na testowanie za wczesnie zdecydowanie i powiedzial ze moge sie umowic na monitoring w przyszlym cyklu o ile bedzie taka potrzeba,30zl wizyta...
misiaczk25, mała_mi, cedr697, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
misiaczk25 wrote:Będzie dobrze Izka póki nie ma @ trzeba mieć nadzieję
My wszystkie trzymamy za Ciebie kciukaski
dzieki bardzo, nie wiem co ja bym bez tego SABATU zrobiła
Iall of u
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 17:03
misiaczk25, mała_mi, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:do robienia dzieci miałyśmy wibrator ale biedrona go przetrzymuje wię zapomnij
cedr697 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:jestem jestem
uzupełniłam wykres
bzdurne owu się usunęło
czekamy na owulkę
bedzie dobrze
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:No widzisz
bedzie dobrze
dobrze mi zrobiło te kilka dni bez OVUmyślałam o Was i wspierałam, ale takie uwiązanie do kompa dawało mi się już we znaki... i mam newsa.., po kolejnej kłótni mąż powiedział, ze przebada nasienie... po nowym roku... do urologa mam go gonić czy jak to się odbywa i gdzie ???
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny