WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Świete słowa - dobrze że jestesmy
Wiec polejmy sobie za toAnutka, mała_mi, cedr697, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Świete słowa - dobrze że jestesmy
Wiec polejmy sobie za to
Chluśniem, bo uśniemJa po tych wizjach ginka nie ogarnę wieczoru na trzeźwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 18:35
Anutka, Ania_84, mała_mi, cedr697, Martuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:weźcie zróbcie coś ze mną, proszę, bo siedzę i myślę czy iść po test czy nie iść po test, nalać sobie wina czy nie nalać....
Nalej sobie dla kurażu, potem idź po test, potem nasikaj, potem znowu się napij dla kurażu, potem odczytaj wynikmisiaczk25, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
misiaczk25 wrote:A dlaczegóż to?
jakbyś prowadziła wykres miesiąc w miesiąc witając się z @, to też byś wymiękła. Ja dałam sobie czas do grudnia, czyli jeszcze jeden cykl zniosę
a potem to tylko z wami będę gadać i gadać i gadać....
o ile mnie nie wywalicie stąd wcześniejWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 18:46
celia lubi tę wiadomość
-
misiaczk25 wrote:
no przecież że ja nie krzyczę, tylko mówię DRUKOWANYMI. Musicie mi wybaczyć dziś i pewnie jutro jeszcze, póki w pt nie zrobię testa będę taka hmmmmmmm nieprzyjemna w dotyku
a tak poza tym to też tak z cyklu na cykl, bo może akurat TEN....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 18:53
-
misiaczk25 wrote:No odsiecz to raczej nie w moim stylu a tym bardziej tutaj gdzie wszystkie mamy ten sam problem to trzeba sie wspierać a nie jechać po sobie
oj, ale to jest takie 'jechanie' pozytywnenikt się nie obraża, tylko raczej żartujemy... No ja od tygodnia jestem w urojonej ciąży rocznej niewidocznej i chciały mnie w kaftn zamotać, cobym świra nie dostał przed @. Musisz wiedzieć że to jest wątek sfrustrowanych animowanych staraczek, dla których ratunkiem jest tylko alko
celia lubi tę wiadomość