WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój tylko się śmieje że jak mi sie zapala różowy ekran to mam zwieche i nic nie kojarze jak jego system jak pojawia się blue screen
-
Ani_84, dokładnie. Jak wchodzę na forum to siedzę, śmieję się do ekranu, wzdycham, czasem pochlipuję jak mnie coś wzruszy on siedzi obok gada do mnie a ja tylko yhym, tak, yhym. I się wieczorem w sypialni dopiero dowiaduję na co się wcześniej zgodziłam Niegodziwiec wykorzystuje moją zawiechę
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Ani_84, dokładnie. Jak wchodzę na forum to siedzę, śmieję się do ekranu, wzdycham, czasem pochlipuję jak mnie coś wzruszy on siedzi obok gada do mnie a ja tylko yhym, tak, yhym. I się wieczorem w sypialni dopiero dowiaduję na co się wcześniej zgodziłam Niegodziwiec wykorzystuje moją zawiechę
mój też się ze mnie śmieje ale póki co jest zdania, że fajnie że sobie tak gadamy
nie mogę go tylko zaniedbywaćamela lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:mój też się ze mnie śmieje ale póki co jest zdania, że fajnie że sobie tak gadamy
nie mogę go tylko zaniedbywać
Mój póki co się cieszy - no przynajmniej mi nie narzekasz w czasie jak gram .. -
No ostatnio jak sobie sprawil GTA V to też wyjechał mi z tekstem "Może sprawdzisz co u koleżanek na ovu słychać. Może jakieś nowe wieści są." Myślałam, że mnie kocha. Ale nie.... Chodziło mu o granie
MalutkaEve, Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:No ostatnio jak sobie sprawil GTA V to też wyjechał mi z tekstem "Może sprawdzisz co u koleżanek na ovu słychać. Może jakieś nowe wieści są." Myślałam, że mnie kocha. Ale nie.... Chodziło mu o granie
faceci
ja dotąd myślałam, że nie mam nałogów a tu pojawia się OF w moim życiu -
nick nieaktualnyhehehe
ja sobie ostatnio wyobraziłam taki moment:
jestem w domku, w łóżeczku śpi moja kochana Kruszynka, w salonie roznosi się zapach pieczonego przeze mnie ciasta, a ja klikam z Wami, czekając na małżyka
OF jest mi potrzebneamela lubi tę wiadomość
-
Niestety tez wpadłam w to uzaleznienie, i pierwsze co to OF
amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tylko wiecie co, ja się sama czasami zastanawiam czy to jest aby dobry pomysł żeby spędzać tu tyle czasu. Raz, że się już totalnie zafikosowałam na punkcie ciąży i przestaje mnie powoli cokolwiek innego obchodzić. A dwa to, że zaczęłam się doszukiwać u siebie wszelkich możliwych objawów ciążowych i lata po forum czy ktoś tak może miał. Nie zrozumcie mnie źle. Uwielbiam spędząć tutaj czas. Ale może tak troszkę przyznaję mojemu mężowi rację. Tylko mu nie mówicie On uwielbia mieć rację i potem mnie gnębi
biedronka1982, Zemraa lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Tylko wiecie co, ja się sama czasami zastanawiam czy to jest aby dobry pomysł żeby spędzać tu tyle czasu. Raz, że się już totalnie zafikosowałam na punkcie ciąży i przestaje mnie powoli cokolwiek innego obchodzić. A dwa to, że zaczęłam się doszukiwać u siebie wszelkich możliwych objawów ciążowych i lata po forum czy ktoś tak może miał. Nie zrozumcie mnie źle. Uwielbiam spędząć tutaj czas. Ale może tak troszkę przyznaję mojemu mężowi rację. Tylko mu nie mówicie On uwielbia mieć rację i potem mnie gnębi
a ja jakoś na razie tak nie mam żeby doszukiwać się objawów ale może za krótko tutaj jestem;)
Trzeba miec do tego dystans bo tak jak wszyscy lekarze mówią "nie spinać się, wyluzowac i nie myślec ciągle o tym" -
cześć dziewczuszki
no i jestem po 2 dniowej przerwie,ale powiem wam że dobrze mi to zrobiło,trochę odpoczęłam psychicznie i czuję się znacznie lepiej choć fizycznie jest masakra,nadal jestem chora i do tego mam mega zatkane uszy połowy nie słyszę c się wokół mnie dzieje a może to i lepiej...wzięłam wolne do piątku a tu nic lepiej w sobotę do pracy idę, do poniedziałku mam antybiotyk więc nici z winkowania ale będę tu z Wami na suchara chociaż albo ewentualnie z herbatkąJus1985, biedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny