WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ..moja dzisiejsza mantra ....
uuzzzaaa ... wdech wydech .. niebo jest niebieskie a trawka zielona..
Chyba wino zaczyna działac ..Japoneczka z Porcelany, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
u mnie też powoli zaczyna szumieć )
Ania_84, MalutkaEve lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
Nie no to popsztykanie sie to takie lekkie - ale że ja po popsztykaniu sie zawsze zostawiam etap... czuje sie skrzywdzona.. mało sie odzywam i ogólnie chodzę smutna..to mój nie wytrzymuje i zaraz się przymila
A tak w duchu i tak nie jestem na niego zla.. bo długa zla na niego byc nie umiem .. -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Nie no to popsztykanie sie to takie lekkie - ale że ja po popsztykaniu sie zawsze zostawiam etap... czuje sie skrzywdzona.. mało sie odzywam i ogólnie chodzę smutna..to mój nie wytrzymuje i zaraz się przymila
A tak w duchu i tak nie jestem na niego zla.. bo długa zla na niego byc nie umiem ..
ja mam dokładnie tak samo te nasze kobiece zagrywki
ale pokazać trzebaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojej ja już od paru dni mam taką straszną ochotę na alkohol, że aż mi ślinka leci jak sobie pomyśle o martini z zieloną herbatą albo o beherovce lemond ze spritem. Ale nie chce pić teraz bo jutro moja temperatura będzie krytycznie niska i będę miała z tego powodu doła cały dzień Ale w sobotę jak zatestuje - o ile mnie małpa wcześniej nie złapie - i będzie negatywny (w co nie wątpię już) to sobie to odbiję koleżanka dzisiaj obroniła magisterke, ma do mnie przyjechać i będziemy opijać jej i moją z 3 miesięcznym opóźnieniem OJ BĘDZIE BAL
MalutkaEve, Ania_84, mała_mi, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:ja mam dokładnie tak samo te nasze kobiece zagrywki
ale pokazać trzeba
Mój jedyne co go nie rusza to jesli się rozpłaczę.... inne zagrywki - typu nie odzywam się albo odwracam się na pięcie działaja .
Płaz dla neigo jest zbyt oczywistyMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Ojej ja już od paru dni mam taką straszną ochotę na alkohol, że aż mi ślinka leci jak sobie pomyśle o martini z zieloną herbatą albo o beherovce lemond ze spritem. Ale nie chce pić teraz bo jutro moja temperatura będzie krytycznie niska i będę miała z tego powodu doła cały dzień Ale w sobotę jak zatestuje - o ile mnie małpa wcześniej nie złapie - i będzie negatywny (w co nie wątpię już) to sobie to odbiję koleżanka dzisiaj obroniła magisterke, ma do mnie przyjechać i będziemy opijać jej i moją z 3 miesięcznym opóźnieniem OJ BĘDZIE BAL
Będziecie dawały czadu .. fulll relax .. -
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Ojej ja już od paru dni mam taką straszną ochotę na alkohol, że aż mi ślinka leci jak sobie pomyśle o martini z zieloną herbatą albo o beherovce lemond ze spritem. Ale nie chce pić teraz bo jutro moja temperatura będzie krytycznie niska i będę miała z tego powodu doła cały dzień Ale w sobotę jak zatestuje - o ile mnie małpa wcześniej nie złapie - i będzie negatywny (w co nie wątpię już) to sobie to odbiję koleżanka dzisiaj obroniła magisterke, ma do mnie przyjechać i będziemy opijać jej i moją z 3 miesięcznym opóźnieniem OJ BĘDZIE BAL
Adka co nas tak rzadko odwiedzasz?
może będziemy w takim razie piły pępkówkę jak zatestujesz na + :)
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Ojej ja już od paru dni mam taką straszną ochotę na alkohol, że aż mi ślinka leci jak sobie pomyśle o martini z zieloną herbatą albo o beherovce lemond ze spritem. Ale nie chce pić teraz bo jutro moja temperatura będzie krytycznie niska i będę miała z tego powodu doła cały dzień Ale w sobotę jak zatestuje - o ile mnie małpa wcześniej nie złapie - i będzie negatywny (w co nie wątpię już) to sobie to odbiję koleżanka dzisiaj obroniła magisterke, ma do mnie przyjechać i będziemy opijać jej i moją z 3 miesięcznym opóźnieniem OJ BĘDZIE BAL
Adka co nas tak rzadko odwiedzasz?
-
nick nieaktualnyamela wrote:Jestem z powrotem. M nakarmiony, grzecznie śpi Właśnie wepchnęłam w siebie dwie kanapki jakiś taki mały głodek mnie dopadł po tym winku;)
hahaha Amelcia, nie uwierzysz, ale właśnie 2 kanapeczki wciągnęłam bo głodek przyszedł
heheheamela lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:Adka co nas tak rzadko odwiedzasz?
Mam z wesela jeszcze parę flaszek I cygaro dla męża. Ponad trzyletni alkohol to już coś Odwiedzam was rzadko wieczorami bo mąż nie lubi jak siedzę na ovu. Uważa, że źle mi to robi. No ale teraz śpi a czego czy nie widzą...MalutkaEve, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
Adk przeczytałam TRZYDZIESTOLETNI alkohol.. i się zastanawiałam na ilu weselach on już musiał być
amela, MalutkaEve lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹