WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:We wtorek tez i to sprawdze
znowu pewnie ginowi szczena opadnie ;P
Ostatnio to nacmokał sie tyle ze masakra -tak sie nakrecil ze sie uda bo takie piekne
trzeba gdzieś na owu reklamę zrobić- chcesz mieć piękne endo- wpadaj na wieczrnice, koniecznie z czerwonym winkiemAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Tera to polecimy wszystkie :Di bedzie tzreba przerzucic sie z wina na herbatke ;P
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWybaczcie piekne panie, ale dzis z Wami nie posiedze. Denerwuje sie jutrzejszym testem i wole to przespac. Rano nie sikam. W pracy wole nie wiedziec.
Dobrej nocki i jeszcze raz kciukasy za dalszy rozwoj amelkowej kropeczki!Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Wybaczcie piekne panie, ale dzis z Wami nie posiedze. Denerwuje sie jutrzejszym testem i wole to przespac. Rano nie sikam. W pracy wole nie wiedziec.
Dobrej nocki i jeszcze raz kciukasy za dalszy rozwoj amelkowej kropeczki!
nie lubię cię i tyle
nie chcesz sikać ze mną
pa :*** -
osiwieję przez was ! sikać nie chcą !
Ja nie będę paluchem wskazywać która to sikać najbardziej lubiizabelka04, celia, mała_mi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Oby teraz szybko poszło z tymi naszymi ciążami
Amela sama będzie piła herbatę ?
amela lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
No zobaczcie Amela pieknie zaciazyła wy tez sikajta
a nie tu bunt nam robia
Amelka musi miec towarzystwo do herbatkimała_mi, Japoneczka z Porcelany lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:mała gwiazda już śpi, starsza coś tworzy jeszcze...
mąż cosik dłubie przy firmowym samochodzie...
a ja to chyba idę spać, tak mi się oczka zamykajądlatego zostaje na noc u rodzicow ..za to jutro idziemy na koncert a pozneij sobie pobrykamy
mała_mi lubi tę wiadomość
-
misiaczk25 wrote:Cześć dziewczynki jest tu ktoś jeszcze
misiaczk25 lubi tę wiadomość
-
Ja dzis u rodzicow siedze - bo jutro do lekarza rodzinnego lece małżyk przyjechal po pracy jak za starych dobrych czasów
i sie smiał ze mnie ze za bardzo mnie wymeczył wczoraj i od niego uciekłam
ale pocieszyłam go ze jutro mnie odbiera idziemy na koncert a pozniej sobei odbije
misiaczk25 lubi tę wiadomość
-
ten cykl jest szósty
ale z miesieczna przerwa na leczenie
poki co to doepiro 2 dni temu skonczyła sie @ wiec pewnie bede sie stresowala kolo 15 grudniajak nie lepiej
ale ten cykl troche dajemy na wstrzymanienie mierze tempki tylko wizyta u gina w 13dc
na podglad jajeczek
Chcemy sie troche odstresowac przed swietamimisiaczk25 lubi tę wiadomość
-
Niestety jeszcze nie - u mnie to wogole wszystko było zagmatfane
Moja endokrynolog odstawila mi leki efekt byl taki ze @ zatrzymała mi sie na kilka miesiecy w sumie w 2012 roku miałam tylko dwie @
od maja jestem pod opieka gin-endowiec poki co jestesmy na poczatku staran
Mąz tez nie ma rewelacyjnych wynikow - ale probujemy narzie naturalnie jakby to ujac
stwierdzilismy ze jak po roku sie nei ud to wtedy pojdziemy na IUImisiaczk25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny