X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • Maka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie dzisiaj na 100% będzie @. Temperaturka spadła.. Ale to nic. Trochę zmodyfikowałam swój wykres i teraz podoba mi się bardziej;p Właśnie 13dc kreska na teście owu była najciemniejsza choć nie od kontrolnej. Ale zaznaczyłam ją z powrotem. Pamiętam też, że tego 13dc strasznie kuł mnie lewy jajnik- przy siadaniu i wstawaniu. W przyszłym cyklu.. odstawiam zioła i to jest pewne. Abonament mi się kończy na ovu.. i nie wiem czy wykupować tego nakręcacza... zrobię to tylko dla WAS <3
    A teraz siedzę w pracy przy kawce i odliczam... ;]

ckaik0s3070dl07t.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka :* cześć kochana, nic się nie matrw @ przyjdzie a to oznacza że w przyszłym cylku mozecie działać (bo jak dobrze wnioskuje to w tym cyklu nie próbowaliscie I?) Akurat na weekend bedziesz mogla poimprezować :)

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mam jeszcze pytanie w sprawie abonamentu jak się nie wykupi to dla nas jest czarno biały wyikres a inni jak to widzą? ja długo nie miałam abonamentu i właśnie się zastanawiałam :)

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • Maka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    Maka :* cześć kochana, nic się nie matrw @ przyjdzie a to oznacza że w przyszłym cylku mozecie działać (bo jak dobrze wnioskuje to w tym cyklu nie próbowaliscie I?) Akurat na weekend bedziesz mogla poimprezować :)

Skarbie to nie jest tak, że nie próbowaliśmy. Serduszka są w tych dniach.. ale oboje wiemy, że nic z tego nie będzie przez to nasienie męża. Ale w cyklu gdzie będę miała inseminację będę szalała z niepewności... A Wy razem ze mną- mam nadzieję. Ja nie mam pojęcia jak to jest bez abonamentu... zawsze miałam full pakiet;)

ckaik0s3070dl07t.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Skarbie to nie jest tak, że nie próbowaliśmy. Serduszka są w tych dniach.. ale oboje wiemy, że nic z tego nie będzie przez to nasienie męża. Ale w cyklu gdzie będę miała inseminację będę szalała z niepewności... A Wy razem ze mną- mam nadzieję. Ja nie mam pojęcia jak to jest bez abonamentu... zawsze miałam full pakiet;)
    no wiem wiem :) chodziło mi o to że w tym cyklu nie było inseminacji. :)

zagladam czasem na inne wątki tak tylko z ciekawości i szczerze powiedziawszy nasz jest najlepszy :D
    serio nie potrafię zrozumieć niektórych...

Maka, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • Maka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    no wiem wiem :) chodziło mi o to że w tym cyklu nie było inseminacji. :)

zagladam czasem na inne wątki tak tylko z ciekawości i szczerze powiedziawszy nasz jest najlepszy :D
    serio nie potrafię zrozumieć niektórych...

Mnie też się wydaje, że tutaj jest tak bardziej wszystko na luzie i dziewczyny są bardziej ze sobą zżyte. :) Niezmiernie mnie ten fakt cieszy, że też do nich należę:D A teraz zauważyłam to I;p Nie, postanowiliśmy że na przełomie roku...a ja to bym chciała w styczniu...

nezumi, nezumi, cedr697 lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Mnie też się wydaje, że tutaj jest tak bardziej wszystko na luzie i dziewczyny są bardziej ze sobą zżyte. :) Niezmiernie mnie ten fakt cieszy, że też do nich należę:D A teraz zauważyłam to I;p Nie, postanowiliśmy że na przełomie roku...a ja to bym chciała w styczniu...
    Maka widzę że dziś tylko my pracujemy :D

No masakra jest jakieś spiny, obrażanie się, wieczne gadanie o objawach, pęcherzykach, śluzie... ja rozumiem że to formu "staraczek" ale znacznie wolę gadac o seksie niż o śluzie :D

Najważniejsze żebyście byli gotowi :)

Maka, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • Maka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    Maka widzę że dziś tylko my pracujemy :D

No masakra jest jakieś spiny, obrażanie się, wieczne gadanie o objawach, pęcherzykach, śluzie... ja rozumiem że to formu "staraczek" ale znacznie wolę gadac o seksie niż o śluzie :D

Najważniejsze żebyście byli gotowi :)

Haha tak Nezumi, tylko my tak ciężko pracujemy;p Ja też wolę sobie pogdybać o dupie maryny... No chyba, że mam jakiś problem.. pytanie...
    Mój P. już jest gotowy od września.. i czeka na mnie...;p A ja ciągle mam jakieś ale.. No ale...;p To nie jest takie trudne.

nezumi lubi tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Haha tak Nezumi, tylko my tak ciężko pracujemy;p Ja też wolę sobie pogdybać o dupie maryny... No chyba, że mam jakiś problem.. pytanie...
    Mój P. już jest gotowy od września.. i czeka na mnie...;p A ja ciągle mam jakieś ale.. No ale...;p To nie jest takie trudne.
    No jak jest problem to wiadomo :) ale wiesz nie przerzucamy się objawami i nie roztrząsamy przed 10 storn że tempka spadła o pół sotpnia i @ czai się za rogiem :p

jak tam dziś w pracy? bo u mnie w sumie luz. mam kilka papierków do załatwienia a poza tym ovu ovu ovu :D a no i przegladam inspiracje mieszkaniowe bo remont dobil etapu - wykończeniówka.

a ty wybrałaś te meble do salonu??

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hej baby jestem- 10dc, monitoring mialam, same jajka dzidzie (jedno troche na wieksze wygladalo). Owulacje mam zazwyczaj 16-17dc, wiec chyba to normalne, ze jeszcze nie bylo duzych jajek, nie?
    nastepny monitoring we wtorek.
    Lekarz powiedzial, ze jajko musi byc co najmniej 2 razy takie jak teraz zeby robic inseminacje, jak nie bedzie to niestety cykl przepada, a nastepny stymulowany.. Biorac pod uwage, ze wyjezdzamy na swieta i rudzien przepada,to lepiej niech te jajka rosna 0zlosc.gif
    zaklinam twoje jajka- |RO|ŚNIJ|CI|E!!!!

paszczakin lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hehe, to sie Wam w strone wpasowalam.. ale, ale- jest w tym wszystkim wielki plus- skonczylam pie***ny antybiotyk wczoraj i zamierzam sie dzis z tej okazji zalac w trupa! w trupa! miesiac chyba nie pilam! se endo wyhoduje ;)
    :D :D :D
    ja dziś nie piję bo z meżem jade na gale :) kochny moj jest laureatem i będzie odbierał nagrodę więc wieczór jest jego - ja jadę autem :) ale jestem DUMNA!!!

Maka, celia lubią tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • Maka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    No jak jest problem to wiadomo :) ale wiesz nie przerzucamy się objawami i nie roztrząsamy przed 10 storn że tempka spadła o pół sotpnia i @ czai się za rogiem :p

jak tam dziś w pracy? bo u mnie w sumie luz. mam kilka papierków do załatwienia a poza tym ovu ovu ovu :D a no i przegladam inspiracje mieszkaniowe bo remont dobil etapu - wykończeniówka.

a ty wybrałaś te meble do salonu??

W pracy...średnio.Właśnie patrze, że nasz BHP-owiec odpierdolił manianę.. i nie wiem kto za niego robote dokończy.. Oj wykończeniówka to ciężki temat- bardzo... Ja jestem szczęśliwa, że mamy to za sobą. Meble wybrane :)

ckaik0s3070dl07t.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż napisał jednoaktówkę - dramat :)

celia lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • Maka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    wow nezumi, a za co nagroda, mozna zapytac?

Podłączam się pod pytanie..;p

ckaik0s3070dl07t.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Podłączam się pod pytanie..;p
    Ba! jednoaktówkę po śląsku :)

Maka lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • Maka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    mój mąż napisał jednoaktówkę - dramat :)

O proszę :) Fajnie, fajnie :) Pogratuluj i od nas :)

nezumi lubi tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde dziewczyny oglądam tapety... wszystkie które mi się podobają 0d 150 zł za rolke!? a sa i takie za 400.... masakra jakaś, chyba wszystko duluxem walnę bo normalnie szok...

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a ja uwielbiam- wykonczeniowka, wybierane tych elementow, estetycznych szczegolow i nawet wykonanie samemu.. my w zeszlym roku polozylismy sobie plytki ceglane na scianie w kuchni i na "barku" takim powyzszonym stole rozdzielajacym kuchnie i pokoj.. rewelacja nam to wyszlo, choc narobilismy sie jak konie.. wykonawca chcial za to 2400PLN, tak mamy to za darmo, no za kilka dni roboty, kilka awantur, ale jest polozone idealnie jak chcialam...
    luby nam dom pomalowal- na tym oszczedzilismy kolejne 20 tysi- u mnie uslugi budowlane sa strasznie droooogie..
    no powiedzmy że ja tez lubię, ale nie powiem spędza nam to sen z powiek. my wszystko robimy sami. maż zamontował lazienkę, płyty KG sam pozakładal, teraz czeka go gipsowanie. ja też robie co motge - b urze sciany, zdzieram farbę, maluję :)

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • Nazja Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też lubię wykańczanie,chociaż wiem,że czasami trzeba się naprawdę narobić. Ale jak przyjemnie ogląda się potem efekty :)
    Mnie jutro czeka malowanie słupków od ogrodzenia razem z M.Właśnie sobie uświadomiłam,apropos wina i innych trunków,że przydałoby się trochę procentów żeby nie zamarznąć jak popada :)

f2wlwn15q3fd6na8.png
  • Maka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a ja uwielbiam- wykonczeniowka, wybierane tych elementow, estetycznych szczegolow i nawet wykonanie samemu.. my w zeszlym roku polozylismy sobie plytki ceglane na scianie w kuchni i na "barku" takim powyzszonym stole rozdzielajacym kuchnie i pokoj.. rewelacja nam to wyszlo, choc narobilismy sie jak konie.. wykonawca chcial za to 2400PLN, tak mamy to za darmo, no za kilka dni roboty, kilka awantur, ale jest polozone idealnie jak chcialam...
    luby nam dom pomalowal- na tym oszczedzilismy kolejne 20 tysi- u mnie uslugi budowlane sa strasznie droooogie..

My też mamy takie płytki :) A w kuchni mamy wysepkę,która oddziela ją od salonu. Dom dop. za 4 lata będziemy malować..więc na razie spokój z remontami.

ckaik0s3070dl07t.png
‹‹ 513 514 515 516 517 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ