X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • Nazja Ekspertka

Wysłany: 22 listopada 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PS.w ogóle fajny wątek,można choć na chwilę oderwać się od myślenia "co z tą ciążą" :)
    Pozdrawiam

f2wlwn15q3fd6na8.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    no powiedzmy że ja tez lubię, ale nie powiem spędza nam to sen z powiek. my wszystko robimy sami. maż zamontował lazienkę, płyty KG sam pozakładal, teraz czeka go gipsowanie. ja też robie co motge - b urze sciany, zdzieram farbę, maluję :)

Ja kiedyś nie mogłam doczekać się tej chwili jak już będę się za takimi pierdółkami oglądać. Ale że jestem strasznie niezdecydowana... a w sklepach ogromny wybór to sporo czasu nam zajęło zanim na cokolwiek się zdecydowaliśmy. Dużo jeżdżenia, straconego czasu.. Dlatego przestałam lubić... Może gdyby poszukiwania konkretów były po kolei.. po pomieszczeniu.. ale to wszystko tak na raz.. Łeb miałam ogromną.. a ceny mi się po nocach śniły.

ckaik0s3070dl07t.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ha maka, bo wiesz, wpolazlam na zwiedzanie z twoja kuzynka i zgapilam! ha!

haha wiedziałam, że nie działa sama... ale Ciebie się nie spodziewałam;p Niespodzianka;p To Ty zarąbałaś mi różowy wibrator?? ;> Przyznaj sie ;>

nezumi, mała_mi lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ha maka, bo wiesz, wpolazlam na zwiedzanie z twoja kuzynka i zgapilam! ha!
    ;)
    zawsze chciałam wyspe... niestety brak miesjca. ale stół w kuchni będzie! to jest najważniejsze. bo mam dość jedzenia na ławie....

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak wyglądaja ściany u ciebie?

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • Maka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://sypialnienowoczesne.blogspot.com/2012/10/sypialnia-nowoczesna-mediolan.html

My mamy coś w takim stylu... Zresztą uwielbiam nowoczesność;)

ckaik0s3070dl07t.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    http://sypialnienowoczesne.blogspot.com/2012/10/sypialnia-nowoczesna-mediolan.html

My mamy coś w takim stylu... Zresztą uwielbiam nowoczesność;)
    to ja tak jak pszczakin wolę swojski klimaty ale bardziej w stronę rustykalnych klimatów. :)

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym poszła w szafę w zabudowie albo w odcieniu łóżka albo ścian. łózko jest na tyle oryginalne że zasługuje na główne miejsce w sypialni. do tego dobrałabym proste szafki nocne żeby nie było przesytu.

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    mi sie podoba u kogos (zreszta, ja bym nigdy tego w czystosci nie utrzymala z moimi brudasami), ale moj wlasny dom musi byc urzadzony "cieplo".. zreszta, ma 60 lat i jest pod miastem wiec nowoczesny styl w ogole nie pasuje
    mam tak jak ty. stary dom w którym jeszcze niedawno były piece kaflowe ma taka dusze ze aż szkoda z tego rezygnować, poza tym mam tyle róźnych duperelek które proszą się o pokazanie że byłoy mi żal. np piękne kanki na mleko w przepięknych kolorach....

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • Maka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no tez myslalam o bialych, ale gladka biel nie pasuje.. jeszce mam czas, najpierw dokonczymy jadalnie, potem pokoj dziecka trzeba bedzie zrobic ;) potem dopiero nasza sypialnia.. no chyba ze wczesniej lozko rozwalimy ;)

Ja się na tym w ogóle nie znam, więc nie doradzę. Zawsze lubiłam elegancko i nowocześnie. Tylko pokój przeznaczony dla dziecka mamy w ciepłych kolorach :)

ckaik0s3070dl07t.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany dziewczyny miło Was poczytać i pomyśleć - jakaś niedostosowana jestem ;) Jestem mega niezdecydowana i urządzanie mieszkania jest dla mnie niewyobrażalną męczarnią. Jak coś kupię, to już wychodząc ze sklepu żałuję, że chyba trzeba było wybrać to drugie ;D
    Hmm... może dlatego, nasze mieszkanie jest wciąż nie do końca zrobione ;)

A tak swoją drogą mam owulację i tak mnie napierdziela lewy jajnik i cała lewa strona, że chyba jakieś cholerne strusie jajo idzie do jajowodu ;)

mała_mi lubi tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    celia wrote:
    Rany dziewczyny miło Was poczytać i pomyśleć - jakaś niedostosowana jestem ;) Jestem mega niezdecydowana i urządzanie mieszkania jest dla mnie niewyobrażalną męczarnią. Jak coś kupię, to już wychodząc ze sklepu żałuję, że chyba trzeba było wybrać to drugie ;D

A tak swoją drogą mam owulację i tak mnie napierdziela lewy jajnik i cała lewa strona, że chyba jakieś cholerne strusie jajo idzie do jajowodu ;)

hehe ja mam podobnie... nigdy nie mogę się zdecydować i zazwyczaj wiem, że cokolwiek bym nie wybrała to będę żałować, że nie wzięłam "tamtego"

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • Maka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    celia wrote:

Ja takie strusie też w tym cyklu zonosiłam... Ból nie do opisania.

celia lubi tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki jeszcze 2h i zmykam do domku:D A @ jakoś nie chce się rozkręcić;/

ckaik0s3070dl07t.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misiaczk25 wrote:
    :) Dzień dobry dziewczynki :)

hej :)

misiaczk25 lubi tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś

od rana mi się wiesz net i mnie cholera bierze. co próbuję was nadrobić to mi rozłącza aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Maka lubi tę wiadomość

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • Maka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    rany, oddajcie mi troche tej strusiowatosci, bo u mnie "rozmiar sie liczy" ;) w tym miesiacu..

czesc misiaczek!

a jednak....bo niby nie ma znaczenia...Też uważam, ze to bzdura.

ckaik0s3070dl07t.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:

od rana mi się wiesz net i mnie cholera bierze. co próbuję was nadrobić to mi rozłącza aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Wdech, wydech....
    PS: Mój też . I powiedziałam szefowi, że na tym kompie nie da się pracować... Śmiał się i powiedział, że mam napisać list do św. Mikołaja... ;p

mała_mi, nezumi lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie Kochane moje
    jak mija Wam dzień <3

misiaczk25 lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba zaczął normalnie działać, ale ciiiiiiiiiiii, nie zpeszamy bo go znów uj strzeli :D

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
‹‹ 514 515 516 517 518 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ