WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
misiaczk25 wrote:
no to rzeczywiście nie ciekawie my z moim daliśmy sobie czas do końca roku jak nic nie wyjdzie to wysyłam swojego na badania a jak u niego bedzie ok to ja ide na hsg i zobaczymy
niektorzy maja gorzej - a my po ostatnim mieiacu ktory dal nam ostro w kosc bo sie non stop klocilismy - to stwierdzilismy ze najwazniejsze zebysmy do tego podeszli z rozsadkiem - zdrowe par potrzebuja okolo 6 miesiecy do roku czasu wiec jeszcze nie jest zle
a i relacja miedzy nami jest wazna
dlatego tak bardzo nie chcemy sie upierac
poki co mamy psa kota - wiec mamy kim sie zajmowac
choc coraz czeciej lapiemmy sie na tym ze jak gdzies obok jest dziecko to patrzymy na siebie i sie usmiechamy
Co do badan facetow to nieraz warto zrobic - ja sie ciesze ze moj zrobil - bo okazalao sie ze ma stan zapalny - przez co on przekazywał mi bakterie a ja jemu i tak wkołoteraz wreszci mozemy spokojnie starac sie o dzidziusia w czystym srodowisku
Na pewno wszystkim nam sie udai bedziemy pozniej gadac jak to nasze pocichy rozrabiaja
misiaczk25 lubi tę wiadomość
-
misiaczk25 wrote:No to jest ważne my też mamy pieska i przez jakiś czas to wystarczyło ale od jakiegoś roku już mi to nie wystarcza
Mam nadzieję że w końcu nam się uda i że bedzie zdrowe przedewszystkim i że u rodzi sie o czasie a nie wcześnieji dawac nam duzo radoci i zapewne nei raz wyprowadza nas z równowagi
misiaczk25, cedr697 lubią tę wiadomość
-
misiaczk25 wrote:
No i potem będziemy się zastanawiać po co nam było robić te dzieci jak bedą nas budzić 10 razy w nocy
a jak bedziemy rodzic to bedziemy sie drzec na naszych chłopów - cos mi zrobił jełopie
misiaczk25, nezumi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Moj juz mi zapowiedzial z e nie bedzie stal przy mnie bo jeszcze dostanie w łeb
hehehe a dwa ze pierwszy by zemdlał
misiaczk25, celia, mała_mi lubią tę wiadomość
-
misiaczk25 wrote:
pewnie tak choć wiem co mnie czeka w tym temacie
-
misiaczk25 wrote:
pewnie tak choć wiem co mnie czeka w tym temacie
-
misiaczk25 wrote:Oj wiesz mówić to sobie mogą a jak przyjdzie do porodu to ci każą normalnie rodzić
-
misiaczk25 wrote:Moja koleżanka co pare dni temu urodziła miała dwa lata temu wypadek samochodowy leżała w śpiączce przez 3 tygodnie bo miała stłuczony i spuchnięty mózg i jej neurolog powiedział że przy porodzie naturalnym może jej ciśnienie w mózgu wzrosnąc i zostanie warzywem ale jak przyszło co do czego musiała rodzić normalnie na szczęście wszystko dobrze sie skończyło
po prostu wzrasta ryzyko wystapienia napadu podczas porodu - tym samym niedotlenienia dziecka ale podobno kobeity z epi rodza naturalnie
wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze - ja przez dlugie lata sie wogole zastanawialam czy przy moich lekach bede mogla wogole sie starac ....ale trafilam do dobrego lekarza kory zmienil mi leki i dal zielone swiatelko
Boje sie strasznei co bedzie w ciazy - bo od 5 lat nie mialam napadow ...ale trzeba myslec pozytywnie
Ja tam moge rodzic naturalnie - a jak wyjdzie to zobaczymywazne zeby maluch byl zdrowy
-
misiaczk25 wrote:No tym razem napewno bedzie inaczej może dadzą mi znieczulenie chociaż i sie wyrobie w ciągu 12 godzin a nie 3 dni:/
-
misiaczk25 wrote:Mam nadzieję
Ale widzisz jak wtedy nie chciałam to zaszłam a jak teraz chcę to nie mogę
ale nasze gwiadki napewno przyjda w najmniej spodziewanym momencie
-
-
misiaczk25 wrote:
jak tylko chcesz pogadac to nawet pisz napriva
ja tam lubie sluchac i rozmawiac
-
Ehh i wszytskie poszły ... a ja nawet małża koło siebie nie mama ..
buu ...obejrze chyba kuchenne rewolucje
-
hej dziewczęta :*
mój mężuś dziś wrócił, więc % przechylam i wracam do niego na kanapę
wasze zdrowie :*Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Witam o poranku. Wczoraj padłam jak płaszczka, jak moja głowa poczuła poduszkę to zasnęłam szybiej niż się zdążyłam przykryć....
Dziś rano za to obudziłam się przed budzikiem i czekałam z termometrem w ręce aż ten zadzwoni...cedr697 lubi tę wiadomość