WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
amela wrote:witajcie Kochane moje
jak mija Wam dzień
cześć Amela
mi jakoś nerwowo- test do doopy, net się wiesza i jeszcze się przed chwilą dowiedziałam że jakaś afera w szkole..... Telefon ukradli.... a u nas zakaz noszenia komórek przez dzieci, a moja akurat wzięła dziś bo miała do babci iść od razu po szkole więc jej kazałam zabrać.... no cholera jasna! ale tak myślę że jakby o moje dziecko chodziło to już by do mnie dzwonili, bo tu zaraz rodzica zawiadamiają jak coś się dziejeamela lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hihi, tekst "rozmiar nie ma znaczenia" wymyslili faceciz kompleksami..
a tak na serio- jajco musi byc odpowiedniego rozmiaro do inseminacji i juz.. ja
No kurde nie mów nawet, bo mnie też to czeka;/ Ale dopiero zamierzam zacząć w styczniu. Chociaż na wizytę bym się musiała umówić. -
amela wrote:widzę że dzisiaj wątek dekoracyjno-meblowy
ja za jakieś 2 lata bede urządzać swój dom, jeszcze tyle czasu ;/ ale pomysłów mam już milion
acha acha
my w nowym domu już przwia trzy lata, jak się wprowadzaliśmy to połowy rzeczy nie było. Po pierwsze brak kasy na wszystko od razu po drugie ja powiedziałam że mi wystarczy żebym miała ciepłą wodę i materac do spania i wystarczy bo tak się już chciałam od teściowej wyprowadzić. A bardziej od M siostry i bratowej
no i tak pomału, pomału dochodzimy do konsensusu z mężem, bo różne gusta mamy i wykańczamynezumi, amela lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:cześć Amela
mi jakoś nerwowo- test do doopy, net się wiesza i jeszcze się przed chwilą dowiedziałam że jakaś afera w szkole..... Telefon ukradli.... a u nas zakaz noszenia komórek przez dzieci, a moja akurat wzięła dziś bo miała do babci iść od razu po szkole więc jej kazałam zabrać.... no cholera jasna! ale tak myślę że jakby o moje dziecko chodziło to już by do mnie dzwonili, bo tu zaraz rodzica zawiadamiają jak coś się dzieje
wo to niezła afera !
kochana co do testu to spokojnie, musisz jeszcze chwile poczekać, ja tu u Ciebie po prostu widzę już tą zieloną kropke !!!mała_mi lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
mała_mi wrote:acha acha
my w nowym domu już przwia trzy lata, jak się wprowadzaliśmy to połowy rzeczy nie było. Po pierwsze brak kasy na wszystko od razu po drugie ja powiedziałam że mi wystarczy żebym miała ciepłą wodę i materac do spania i wystarczy bo tak się już chciałam od teściowej wyprowadzić. A bardziej od M siostry i bratowej
no i tak pomału, pomału dochodzimy do konsensusu z mężem, bo różne gusta mamy i wykańczamy
amela, mała_mi lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:acha acha
no i tak pomału, pomału dochodzimy do konsensusu z mężem, bo różne gusta mamy i wykańczamy
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Szef mi kazał wejść na jakąś stronę wojewódzkiego urzędu, żeby pobrać jakieś tabele i stanął obok i patrzył .. a ja wpisuję w okienku "ovu..." klikam enter i jeb wyskakuje mi mój wykres... masakra.. Jestem psychiczna.
misiaczk25, amela, celia, nezumi, Ania_84, vanessa, Ciapulinka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:Szef mi kazał wejść na jakąś stronę wojewódzkiego urzędu, żeby pobrać jakieś tabele i stanął obok i patrzył .. a ja wpisuję w okienku "ovu..." klikam enter i jeb wyskakuje mi mój wykres... masakra.. Jestem psychiczna.
nie, ja nie mogę
najpierw stronki z bielizną, teraz na ovu tabeli szukavanessa lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:Szef mi kazał wejść na jakąś stronę wojewódzkiego urzędu, żeby pobrać jakieś tabele i stanął obok i patrzył .. a ja wpisuję w okienku "ovu..." klikam enter i jeb wyskakuje mi mój wykres... masakra.. Jestem psychiczna.
Maka, genialneTrzeba było powiedzieć, że to taka zbiorcza wyszukiwarka tabel
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 12:31
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ojj dziewczyny dziewczyny
Ja miałam taki przypał z telefonem - zawiesił mi sie net nie dzialal - poszłam do serwisu i mowi cos m nie chodzi a ten wchodzi w ostatnia otwierane strony a tu moj wykres .. załmkapopatryzl sie jak na głupia
Maka lubi tę wiadomość