WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dronka faktycznie skoro sie podejmuje opieki nad dzieckiem to powinna miec jakies pojecie ...;/
ehh..sory ale sa ludzie parapety i klamki
A mi dzis ewidentnie nic sie nie chceAnia_84, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Mnie wqwilo, ze smie mnie w swoja glupote mieszac. To, ze lubie dzieci i staram sie o wlasne, nie znaczy, ze bede wszystkie teraz przygarniac jak leci!
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dokładnie mnie tez nie raz denerwuje jak kolezanka chce sie "pozbyc dziecka na kilka godzin i mi mówi moze bys sie zaopiekowala mała - przy okazji poiwczyc zmeinianie pieluch i wogole ..nozeszz...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Glupie niektore baby sa. Po co sobie taka jedna z druga to dziecko robi? A, juz wiem, one sa z wpadek, nieplanowane i tak naprawde niechciane. Zal!
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o nie......... ale dyskussssja.
Nienawidzę jak ktoś mi 'podrzuca' dziecko. Co innego- poprosi bo ma coś ważnego do załatwienia, to okej nie ma problemu, za chwilę ja mogę potrzebować tego typu pomocy.
Nienawidzę jak ktoś usiłuje zwalić na mnie podjętych się obowiązków...biedronka1982, Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:o nie......... ale dyskussssja.
Nienawidzę jak ktoś mi 'podrzuca' dziecko. Co innego- poprosi bo ma coś ważnego do załatwienia, to okej nie ma problemu, za chwilę ja mogę potrzebować tego typu pomocy.
Nienawidzę jak ktoś usiłuje zwalić na mnie podjętych się obowiązków...mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mała_mi, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny