WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:A powiedz, tez masz traume, jak sie podcierasz po sikaniu? Bo ja wstrzymuje oddech, zanim spojrze na papier, czy tam jakiej krwi nie ma!

tak właśnie dokładnie
a że chodzę sikać ostatnio co poł godziny, to non stop zeschizowana chodzę
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sie wzielam na sposob: ograniczylam plyny do minimum. Troche pomoglo, zwlaszcza w robocie. Dzis lalam tam tylko jakies 8 razy, a skonczylam o 12:00!mała_mi wrote:tak właśnie dokładnie
a że chodzę sikać ostatnio co poł godziny, to non stop zeschizowana chodzę 
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Chipsy byly na deser. A teraz zgage na wykres musze dopisac.

a metalicznego posmaku nie masz? bo ja myślałam że zejdę dziś jak któraś pisała że ma metaliczny posmak w buzi a na to druga(na jaja) że też by chciała i idzie possać długopis......
uśmiałam się jak nie wiem
szkoda że nie ma 'uwielbiam to' bo z chęcią bym zaznaczyła za to ssanie długopisa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 15:13
biedronka1982, cedr697, Czarnula87, misiaczk25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo tego wlasnie jakos niet. Ale za to dziasla mi krwawia przy myciu zebow.mała_mi wrote:a metalicznego posmaku nie masz? bo ja myślałam że zejdę dziś jak któraś pisała że ma metaliczny posmak w buzi a na to druga że też by chciała i idzie possać długopis......
mała_mi lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:No tego wlasnie jakos niet. Ale za to dziasla mi krwawia przy myciu zebow.
to pastę zmień
mam nadzieję że się dziewczyny z listopadowego na mnie nie obrażą że je tu cytowałam ale po prostu padłam ze śmiechu jak przeczytałam o tym długopisie....
biedronka1982 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH