WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:A powiedz, tez masz traume, jak sie podcierasz po sikaniu? Bo ja wstrzymuje oddech, zanim spojrze na papier, czy tam jakiej krwi nie ma!
tak właśnie dokładniea że chodzę sikać ostatnio co poł godziny, to non stop zeschizowana chodzę
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:tak właśnie dokładnie
a że chodzę sikać ostatnio co poł godziny, to non stop zeschizowana chodzę
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Chipsy byly na deser. A teraz zgage na wykres musze dopisac.
a metalicznego posmaku nie masz? bo ja myślałam że zejdę dziś jak któraś pisała że ma metaliczny posmak w buzi a na to druga(na jaja) że też by chciała i idzie possać długopis......
uśmiałam się jak nie wiemszkoda że nie ma 'uwielbiam to' bo z chęcią bym zaznaczyła za to ssanie długopisa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 15:13
biedronka1982, cedr697, Czarnula87, misiaczk25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:a metalicznego posmaku nie masz? bo ja myślałam że zejdę dziś jak któraś pisała że ma metaliczny posmak w buzi a na to druga że też by chciała i idzie possać długopis......
mała_mi lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:No tego wlasnie jakos niet. Ale za to dziasla mi krwawia przy myciu zebow.
to pastę zmień
mam nadzieję że się dziewczyny z listopadowego na mnie nie obrażą że je tu cytowałam ale po prostu padłam ze śmiechu jak przeczytałam o tym długopisie....biedronka1982 lubi tę wiadomość