Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet nie wiecie jak mi dobrze teraz- cisza, spokój. sama w domku siedzę- chłopa nie ma jeszcze, dzieci u dziadków.....
    pogawędki z wami... normalnie żyć nie umierać :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    W jakich Ty gorach mieszkasz? Lubie gory!

ode mnie jeszcze kawałek do Tatr, ale widok z okna mam cuuuuudny :D

do Zakopanego mam godzinę drogi samochodem, także ja sercem góral. Na pewno bliżej niż nad morze- z 13 godzin jazdy...

nick nieaktualny, Ania_84 lubią tę wiadomość

q53jwvt.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja własnie mysle jak pomeczyc uczniaków jutro i pojutrze i dodatkowo wpadły mi korki z matmy :D
    Nigdy nie zapomne jak w 3 gimnazjum mowie chlopakowi napisz mi ułamek zwykły 5 setnych a ten mi pisze 0,05/100 nozesz w morde jeza .. myslalam ze padne ....

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    A ja własnie mysle jak pomeczyc uczniaków jutro i pojutrze i dodatkowo wpadły mi korki z matmy :D
    Nigdy nie zapomne jak w 3 gimnazjum mowie chlopakowi napisz mi ułamek zwykły 5 setnych a ten mi pisze 0,05/100 nozesz w morde jeza .. myslalam ze padne ....

:D :D :D

no ale wiesz.... kierunek miał dobry

nick nieaktualny, Ania_84 lubią tę wiadomość

q53jwvt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    ode mnie jeszcze kawałek do Tatr, ale widok z okna mam cuuuuudny :D

do Zakopanego mam godzinę drogi samochodem, także ja sercem góral. Na pewno bliżej niż nad morze- z 13 godzin jazdy...
    Ladnie. 13 godzin to ja do rodzicow/tesciow jade samochodem. Dlatego w tym roku zaprosilam ich do nas. A oni na to bezczelnie: "To jest za daleko!"
    Noz qwa, bo ja to blizej mam czy co? Wqw, foch i zostajemy sami w domku! :-P

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    :D :D :D

no ale wiesz.... kierunek miał dobry
    Owszem - ale takiej kombinacji to jeszcze w zyciu nie widzialam .. :) pytam sie go cyzto jest ulamek zwykły czy dziesietny ... a ten sie popatrzyl na mnie jak na debilke i mowi - chyba i ten i ten :D

nick nieaktualny, mała_mi lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Owszem - ale takiej kombinacji to jeszcze w zyciu nie widzialam .. :) pytam sie go cyzto jest ulamek zwykły czy dziesietny ... a ten sie popatrzyl na mnie jak na debilke i mowi - chyba i ten i ten :D
    Cwaniak

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Ladnie. 13 godzin to ja do rodzicow/tesciow jade samochodem. Dlatego w tym roku zaprosilam ich do nas. A oni na to bezczelnie: "To jest za daleko!"
    Hehehe - spotkajcie sie w polowie drogi :P

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Hehehe - spotkajcie sie w polowie drogi :P
    Ni hu hu! Nie chce gora do Mahometa, to Mahomet nie pojdzie do gory!

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:

no i bardzo dobrze.

Ja w tym roku wymiękłam też. Bo mama 'przyjdziecie na wigilię' a teściowa 'ale będziecie na wigilii'.... No i tak lawiruję że jedego roku byliśmy u moich rodziców, następnego u teściów, żeby przykrości nikomu nie robić. Jeszcze to wszystko jedna wieś jest. W tym roku powiedziałam koniec! choćbym tydzień przed świętami miała w kuchnie siedzieć i pierogi i uszka kleić, robimy wigilię sami, w małym rodzinnym gronie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 15:39

nick nieaktualny, Ciapulinka lubią tę wiadomość

q53jwvt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    no i bardzo dobrze.

Ja w tym roku wymiękłam też. Bo mama 'przyjdzie na wigilię' a teściowa 'ale będziecie na wigilii'.... No i tak lawiruję że jedego roku byliśmy u moich rodziców, następnego u teściów, żeby przykrości nikomu nie robić. Jeszcze to wszystko jedna wieś jest. W tym roku powiedziałam koniec! choćbym tydzień przed świętami miała w kuchnie siedzieć i pierogi i uszka kleić, robimy wigilię sami, w małym rodzinnym gronie.
    U nas to jest bardziej skomplikowane, bo miedzy rodzicami a tesciami jest jakies 600 km. Do tego 1000 od nas do nich. Wiec w jedne Swieta obskoczyc ciezko. Probowlismy w zeszlym roku, dlatego mam dosc jazdy na dluzej i nie powtarzam imprezy w tym roku. Oni do nas nie chca, bo im za daleko, wiec niech mnie wszyscy pocaluja w dupe! Ja siedze w domku i juz! :-P

mała_mi lubi tę wiadomość

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak sobie pomyślę że mikołajki i gwiazdka i prezenty trzeba kupić to mi niedobrze

q53jwvt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    a jak sobie pomyślę że mikołajki i gwiazdka i prezenty trzeba kupić to mi niedobrze
    No i jeszcze to. Wiec chata, chata i jeszcze raz chata. W sumie jeszcze nigdy nie spedzalismy swiat u nas w domu. A ze sami. Coz, wali mnie to! Przynajmniej taniej bedzie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 15:44

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    No i jeszcze to. Wiec chata, chata i jeszcze raz chata. W sumie jeszcze nigdy nie spedzalismy swiat u nas w domu. A ze sami. Coz, wali mnie to!

Biedronka, nie zapominaj o swojej fasolce :)

q53jwvt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    Biedronka, nie zapominaj o swojej fasolce :)
    Po bretonsku. Moze zrobie po Swietach! :-P

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie cierpię kupować prezentów, bo M ma dużo rodzeństwa, oni mają dzieci, jedni drugim chrzestnymi i tak w koło. Ja nie lubię ani kupować ani dostawać jakichś superdrogich prezentów, bo może to być krępujące albo później zobowiązujące, a wiadomo, nie każdy ma kasy jak lodu. Ja zawsze się namyślam co komu kupić, żeby faktycznie był to trafiony prezent, niekoniecznie bajecznie drogi i koniecznie ładnie zapakowany. A jak widzę że reszta rodzinki ma to w doopie i w ostatniej chwili kupuje 'cokolwiek' to mnie krwe zalewa. Bo to już nie jest radość z dawania prezentów tylko obowiązek. Więc w tym roku i to zbuntowałam i powiedziałam że tylko do chrześnika M idziemy.

q53jwvt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    Ja nie cierpię kupować prezentów, bo M ma dużo rodzeństwa, oni mają dzieci, jedni drugim chrzestnymi i tak w koło. Ja nie lubię ani kupować ani dostawać jakichś superdrogich prezentów, bo może to być krępujące albo później zobowiązujące, a wiadomo, nie każdy ma kasy jak lodu. Ja zawsze się namyślam co komu kupić, żeby faktycznie był to trafiony prezent, niekoniecznie bajecznie drogi i koniecznie ładnie zapakowany. A jak widzę że reszta rodzinki ma to w doopie i w ostatniej chwili kupuje 'cokolwiek' to mnie krwe zalewa. Bo to już nie jest radość z dawania prezentów tylko obowiązek. Więc w tym roku i to zbuntowałam i powiedziałam że tylko do chrześnika M idziemy.
    Dla mnie to zawsze byl obowiazek, nigdy mnie to nie cieszylo. Dostawanie tez nie, zeby nie bylo. No, chyba ze jako dziecko. Ale odkad okazalo sie, ze z tym Mikolajem to sciema, nie bawi mnie to nic a nic!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 15:57

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja lubie robic prezenty ale takie które robie sama :)
    Rodzicom teraz np robie taka ładna ramke ze zdjeciami :)
    takie duperelki własnej roboty mnie najbardziej ciesza ;D

mała_mi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    A ja lubie robic prezenty ale takie które robie sama :)
    Rodzicom teraz np robie taka ładna ramke ze zdjeciami :)
    takie duperelki własnej roboty mnie najbardziej ciesza ;D

o widzisz, ja też czasem sama coś robię. Ale kiedy widzę olewczy stosunek do mojej roboty to mam w doopie. Teraz staram się tylko dla tych, którzy docenią mój wysiłek i pomysł. Nie chodzi o jakąs wdzięczność za prezent, wystarczy okazanie radości :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

q53jwvt.png
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przerwa na sikuuuuuuu

q53jwvt.png
‹‹ 521 522 523 524 525 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ