WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra nie będę gmerać
,mdłości dalej męczą...chciałabym aby coś się juz wyjaśniło bo się męczę,pierwszy raz od 5 lat mi się okres spóźnia jestem w szoku bo w zeszlym cyklu nawet nie bardzo bylo kiedy testowac bo @ przylazla w 11 dpo a dzis 13 dpo i nic tylko czasem mnie brzuch pobolewa jak na @ czasem same jajniki i cycki mi jeszcze nie "zmiękły" co byłoby typowym objawem zbliżającej się @ nadal czekam ale mam nadzieje ze moje wczesniejsze przeczucia się spelnia
Anutka lubi tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:dobra nie będę gmerać
,mdłości dalej męczą...chciałabym aby coś się juz wyjaśniło bo się męczę,pierwszy raz od 5 lat mi się okres spóźnia jestem w szoku bo w zeszlym cyklu nawet nie bardzo bylo kiedy testowac bo @ przylazla w 11 dpo a dzis 13 dpo i nic tylko czasem mnie brzuch pobolewa jak na @ czasem same jajniki i cycki mi jeszcze nie "zmiękły" co byłoby typowym objawem zbliżającej się @ nadal czekam ale mam nadzieje ze moje wczesniejsze przeczucia się spelnia
Iza, ja mam dość już, wg mnie jest 14dpo(wg owu 13), brzuch mnie boli jak jasna cholera i cycki też. W poprzedniej ciąży, nie tej którą poroniłam czułam się identycznie, a NIGDY przed okresem mnie tak nie bolało. Nie wiem czy to moja wyobraźnia czy faktycznie zaszłam w końcu, ale mam już tego dość. Jak do pon testy będą negatywne a @ niet, jadę na bete. Albo wóz albo przewóz. Bo mnie wykończy to czekanie nie wiadomo na co....
Nie zainteresowane serdecznie przepraszam bo to nie ten wątek -
mała_mi wrote:Iza, ja mam dość już, wg mnie jest 14dpo(wg owu 13), brzuch mnie boli jak jasna cholera i cycki też. W poprzedniej ciąży, nie tej którą poroniłam czułam się identycznie, a NIGDY przed okresem mnie tak nie bolało. Nie wiem czy to moja wyobraźnia czy faktycznie zaszłam w końcu, ale mam już tego dość. Jak do pon testy będą negatywne a @ niet, jadę na bete. Albo wóz albo przewóz. Bo mnie wykończy to czekanie nie wiadomo na co....
Nie zainteresowane serdecznie przepraszam bo to nie ten wątek
temp za wysoka jak na @ więc beta w pn będzie najlepszym rozwiązaniem -
A, i jeszcze małż podchody robi, co mi się dzieje że taka chodzę przymulona... A ja go nie wtajemniczam we wszystkie te moje piknięcia i pierdnięcia, bo też by zwariował biedny. Wie że okres ma być na dniach, ale się nie dopytuje....
Anutka lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Iza, ja mam dość już, wg mnie jest 14dpo(wg owu 13), brzuch mnie boli jak jasna cholera i cycki też. W poprzedniej ciąży, nie tej którą poroniłam czułam się identycznie, a NIGDY przed okresem mnie tak nie bolało. Nie wiem czy to moja wyobraźnia czy faktycznie zaszłam w końcu, ale mam już tego dość. Jak do pon testy będą negatywne a @ niet, jadę na bete. Albo wóz albo przewóz. Bo mnie wykończy to czekanie nie wiadomo na co....
Nie zainteresowane serdecznie przepraszam bo to nie ten wątek
ja chyba zrobie podobnie, widzę ze jdziemy na tym samym wózkutrzymam za nas kciuki
mała_mi lubi tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:ja chyba zrobie podobnie, widzę ze jdziemy na tym samym wózku
trzymam za nas kciuki
ja też trzymam, mocno, za kolejne fasolki na wieczornicy
A gdzie Amelka? bo miała wrażenia z wizyty opowiedzieć
Anutka lubi tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:ja jakos spokojnie tym razem mam juz dosc rozczarowan wiec staram sie zachowac spokoj
trudne to ale nie mam innego wyjscia...
mała ile masz dzieci??? bo ja mam corke 5 lat bedzie miala w grudniu
2 sztuki
3 i 8 lat. Z czego pierwsza to była kompletna wpadka a druga 'złoty strzał'
izabelka04 lubi tę wiadomość
-
dobry
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
witajcie laseczki
-
http://tva.canoe.ca/emissions/vlog/video/le-fabuleux-destin-d%27un-bebe-premature-921070
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny