WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:doła ciąg dalszy... doszłam dziś do wniosku, że nie mogę przeglądać wykresów przyjaciółek z ovu... każdy + i zielona kropa mnie dobija jeszcze bardziej, a nie wolno przecież zazdrościć
główka do góry - zajmij sie moze czyms innymmoze jakies hobby
Anutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:teraz tylko praca i praca...
i postanowilismy ze w weekend pocwiczymy nasze hobby czyli fotografie idziemy w las
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ehh znam to skas ... ale powiedzialam sobie ze musze troche czasu wygospodarowac dla siebie i Małżyka
i postanowilismy ze w weekend pocwiczymy nasze hobby czyli fotografie idziemy w las
oj i w takim relaksacyjnych warunkach poczynają się dzieci, a nie tak jak ja... wiecznie narzekająca sfrustrowana i zła na cały świat...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:oj i w takim relaksacyjnych warunkach poczynają się dzieci, a nie tak jak ja... wiecznie narzekająca sfrustrowana i zła na cały świat...
tak ot po prostu obejrzyjcie film - i nie gadajcie nic o dzieciach
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Anutka wez sobie relaksujaca kapiel poprzytulaj sie do małżyka
tak ot po prostu obejrzyjcie film - i nie gadajcie nic o dzieciach
robimy tak, oglądamy film, coś wspólnie jemy... ale wszystko się kiedyś kończy i wracamy do rzeczywistościAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:robimy tak, oglądamy film, coś wspólnie jemy... ale wszystko się kiedyś kończy i wracamy do rzeczywistości
moze winka polejemy
tak na relaksik
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:<przytul> bedzie dobrze zobaczysz główeczka do gory
moze winka polejemy
tak na relaksik
o tak i tosta z dżememmuszę iść zaraz pomidorówkę robić ... mężuś krzyknie "już wystarczy" i tyle mnie będzie na owu
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:o tak i tosta z dżemem
muszę iść zaraz pomidorówkę robić ... mężuś krzyknie "już wystarczy" i tyle mnie będzie na owu
wiec mamjeszcze 20 min a pozniej znikam
Anutka lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:no właśnie że jej ni ma, ani widu ani słychu, tylko czemu ten brzuch tak boli?
OMG, zachowuję się jak nastolatka...
mała nic się nie martw mnie też boli a @ nie ma,kuźwa i szyjka jakaś dziwna niby miekka ale wydłużona i jakaś pogrubiona u ujścia,dziwna taka może sie skraca do @???????? wie ktoś coś może?????Ania_84, Anutka lubią tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:cześć dziewczynki ja wpadłam na chwilkę się przywitać
:
:
jak tam sie czujesz ??
Anutka lubi tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:mała nic się nie martw mnie też boli a @ nie ma,kuźwa i szyjka jakaś dziwna niby miekka ale wydłużona i jakaś pogrubiona u ujścia,dziwna taka może sie skraca do @???????? wie ktoś coś może?????
przed @ nie powinno sie gmerac - a tym bardziej w ciazy
Anutka lubi tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:mała nic się nie martw mnie też boli a @ nie ma,kuźwa i szyjka jakaś dziwna niby miekka ale wydłużona i jakaś pogrubiona u ujścia,dziwna taka może sie skraca do @???????? wie ktoś coś może?????
szczerze? to ja dziś już nic nie ogarniam. czekam. albo będzie @ albo pozytywny test.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Izabelka - ja ci powiem jak mi powiedziano - nie gmeraj sobie tam paluszkami
przed @ nie powinno sie gmerac - a tym bardziej w ciazy
o a gmerać nie wolno. Ja dziś w chwili ostatecznej frustracji sobie pomacałam i tak g*wno się dowiedziałam.
bynajmniej nie wymacałam fasolki....Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 19:13
Anutka lubi tę wiadomość