WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
amela wrote:Dobry wieczór kochane
Ja tylko na chwile:-) wczoraj na USG gin jeszcze nic nie widzial, w poniedzialek ide znowu na bete:-)
A jak Wam mija wieczór?
Ja znowu robię bigos
Amelciu spoko, nie stresuj sie , wszystko zobaczysz w swoim czasie
biedronka1982, misiaczk25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMowil dziad do obrazu, obraz ani razu...
........................................................................................................................................................................................................................................................................................ -
nick nieaktualny
-
Dronka ale masz dziś wisielczy humor.. :*
Ja wczoraj się na chłopa wkurzyłam, bo miał mieć wolne mieliśmy pogadać do późna. Specjalnie nie umawiałam się na sobotę z nikim, a ten dupek o 16 mi pisze, że zadzwonili z pracy i bardzo go potrzebują i odwołał swoje wolne
ale mam się nie martwić bo dziś ma wolne.. no qrwa bardzo zadowolona jestem. Szczególnie, że jutro do tyry.
MalutkaEve lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
On w styczniu wraca.. my klikamy od kilku miesięcy tylko no i skajp.MILA wrote:Biedronka spoko jezdem tu

Japoneczko przyjechal ??
Nowego kompa sobie muszę kupić, bo ten zuzyty do cna..
mam smaka na surówkę z kiszonej kapusty z marchewką
celia lubi tę wiadomość
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:On w styczniu wraca.. my klikamy od kilku miesięcy tylko no i skajp.
Nowego kompa sobie muszę kupić, bo ten zuzyty do cna..
mam smaka na surówkę z kiszonej kapusty z marchewką
ja właśnie czekam co teść upichci
już zapachy z kuchni nadchodzą
celia lubi tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Dronka ale masz dziś wisielczy humor.. :*
Ja wczoraj się na chłopa wkurzyłam, bo miał mieć wolne mieliśmy pogadać do późna. Specjalnie nie umawiałam się na sobotę z nikim, a ten dupek o 16 mi pisze, że zadzwonili z pracy i bardzo go potrzebują i odwołał swoje wolne
ale mam się nie martwić bo dziś ma wolne.. no qrwa bardzo zadowolona jestem. Szczególnie, że jutro do tyry.
Japoneczka..... wdech.... wydech....wdech.....
nie denerwuj się proszę, już niedługo i będziecie sobie razem pod choinką siedzieć
Japoneczka z Porcelany, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Jak on ma się tak zachowywać to piernicze, nigdzie nie lecę. Nie mam zamiaru się wqrwiać. Bo mi Prolaktyna skakać będzie.
celia lubi tę wiadomość
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

WOJTUŚ