WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:zginęłabym w kłębku swoich nerwów
a tego bysmy nie chciały
poza tym to nie kłębki nerwów, tylko babskie fochynazywajmy rzeczy po imieniu
co my bysmy bez tych fochów zrobiły? przecież to nasza babska brońcelia lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:przecież jestem
nie wiem dlaczego ale do Ciebie mi pasuje taka filigranowa buzka
MalutkaEve, izabelka04, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Podaje przepis na systematyczne mycie garów przez faceta - wyznaczam ze co drugi dzien on myje jak nie umyje odkladam nie umyte gary na bok .. ten sie pyta czemu nie myje - to mowie odkladam to co miales umyc
i tak przez cały tydzien
dzis tekst -eejjj niemam w czym herbaty wypic - pokazuje aluchem tam jest twoj garnek
- moj: Kuuu@@@@ ale tego jest w ch*** - podsumowalam mu - tyle zbiera sie przez to ze nie dotrzymujesz terminu .. egfekt - przychodze kuchnia wysprzatana umyte gary napalone w piecu ..
i nawet kotu porobil polki do chodzenia -
Podsumwanie mojego Małża - dobra juz bede myl gary co drugi dzienkierzynka, MalutkaEve, MILA, izabelka04, celia, nezumi lubią tę wiadomość
-
MILA wrote:jak tam Anula?? roboty przed zimą w ogóródku porobione??
jestem z siebie dumna ... zobaczymy co z tych trskawek wyjdzie
hehehe
nezumi lubi tę wiadomość
-
MILA wrote:he he he myślisz??
no ja nie wiem, bo w ciązy tylko raz się porzygałam po jejecznicy z rańca, a tak to w ogóle
nawet mnie nie mdliło
-
Ania_84 wrote:Podaje przepis na systematyczne mycie garów przez faceta - wyznaczam ze co drugi dzien on myje jak nie umyje odkladam nie umyte gary na bok .. ten sie pyta czemu nie myje - to mowie odkladam to co miales umyc
i tak przez cały tydzien
dzis tekst -eejjj niemam w czym herbaty wypic - pokazuje aluchem tam jest twoj garnek
- moj: Kuuu@@@@ ale tego jest w ch*** - podsumowalam mu - tyle zbiera sie przez to ze nie dotrzymujesz terminu .. egfekt - przychodze kuchnia wysprzatana umyte gary napalone w piecu ..
Podsumwanie mojego Małża - dobra juz bede myl gary co drugi dzien -
Ania_84 wrote:Podaje przepis na systematyczne mycie garów przez faceta - wyznaczam ze co drugi dzien on myje jak nie umyje odkladam nie umyte gary na bok .. ten sie pyta czemu nie myje - to mowie odkladam to co miales umyc
i tak przez cały tydzien
Podsumwanie mojego Małża - dobra juz bede myl gary co drugi dzien
he he , brawo kobieto !! baby górą -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Podaje przepis na systematyczne mycie garów przez faceta - wyznaczam ze co drugi dzien on myje jak nie umyje odkladam nie umyte gary na bok .. ten sie pyta czemu nie myje - to mowie odkladam to co miales umyc
i tak przez cały tydzien
Podsumwanie mojego Małża - dobra juz bede myl gary co drugi dzien
jestes boska
hahahaha
te twoje metody
strach się bać jak będziesz mu dziekować za te postępy w nauce
-
nick nieaktualny