WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
izabelka04 wrote:No ja w ciazy tez nie rzygalam ale strasznie mnie mdlilo op:ero pod koniec rzygalam jak mala mnje uciskala w zoladek
no ja to w sumie żałowałam ze nic nie rzygałam, bo potem tyłam w oczach i dupa i wszystko było u mnie dużeizabelka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A jak go uczylam ze sie opuszcza deskae w wc ..
Za kazdym razem jak nie opuscil a ja szłam i chcialam siasc to stalam nad nim i mówie - idz mi poloz deske bo nie opusciles... najbardziej sie wku*** jak gral na kompiehihihi
ale sie uczy powoli
A juz przekroczyl linie jak kiedys przychodze po tygodniowej nieobecnosci a tam umywalka cala w pascie .. zaschnieta- nozesz ku** wylaczylam mu proad i powiedzialam ze jak nie umyje tej umywalki to mu wywale korkiszorowal ja pol godziny
hehehehe
MalutkaEve, kierzynka, MILA, izabelka04, celia lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve, izabelka04, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:A jak go uczylam ze sie opuszcza deskae w wc ..
Za kazdym razem jak nie opuscil a ja szłam i chcialam siasc to stalam nad nim i mówie - idz mi poloz deske bo nie opusciles... najbardziej sie wku*** jak gral na kompiehihihi
ale sie uczy powoli
A juz przekroczyl linie jak kiedys przychodze po tygodniowej nieobecnosci a tam umywalka cala w pascie .. zaschnieta- nozesz ku** wylaczylam mu proad i powiedzialam ze jak nie umyje tej umywalki to mu wywale korkiszorowal ja pol godziny
hehehehe
dzięki bogu mnie to wszystko ominęłodostałam już faceta nauczonego przez INNĄ tych podstawowych ludzkich rzeczy
MILA, Ania_84, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:dzięki bogu mnie to wszystko ominęło
dostałam już faceta nauczonego przez INNĄ tych podstawowych ludzkich rzeczy
niestety ja jestem wychowana tak ze obowiazki dzielimy na dwoje
izabelka04, celia, MILA lubią tę wiadomość
-
celia, kierzynka, MILA lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Dziewczyny robimy fale
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~maaaa~~~~~~luuuu ~~~~~~ tka~~~~~~~~~~~~~~celia, MILA lubią tę wiadomość