WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
amela wrote:to chyba wszystkie widziały usuwam i najwyżej później wstawię jak reszta dołączy
Miluś ja też chce te nogi zobaczyć
eee taaaaaaaaam !! z moimi nogami to tak jak z cyckami Celii he h e
były i tyle, ale z tego wszystkiego wyszło że mam nogi jak Rubikowa a ja mam 156 wzrostu kochanabiedronka1982, amela, nezumi, mała_mi, Maka, celia lubią tę wiadomość
-
MILA wrote:eee taaaaaaaaam !! z moimi nogami to tak jak z cyckami Celii he h e
były i tyle, ale z tego wszystkiego wyszło że mam nogi jak Rubikowa a ja mam 156 wzrostu kochana
nezumi lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyMILA wrote:eee taaaaaaaaam !! z moimi nogami to tak jak z cyckami Celii he h e
były i tyle, ale z tego wszystkiego wyszło że mam nogi jak Rubikowa a ja mam 156 wzrostu kochanaMaka, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:Amela, ja chcę zdj twoje zobaczyć....
tyle co wlazłam na kompa a za pół godziny muszę na wywiadówkę lecieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2013, 14:59
biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Maka wrote:Haha czyli moje postanowienie znowu szlag trafi...(owu tylko w pracy jak mam czas. po pracy, relax i ćwiczenia) Dzisiaj zasiadam przed lapka wieczorem. Nie ma chooja
Na KERO godzina mam być? ;p
biedronka1982, Maka, mała_mi, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maka wrote:Haha czyli moje postanowienie znowu szlag trafi...(owu tylko w pracy jak mam czas. po pracy, relax i ćwiczenia) Dzisiaj zasiadam przed lapka wieczorem. Nie ma chooja
Na KERO godzina mam być? ;p
ja zwykle jestem od 18 z przerwami i zawsze w ciągu tych przerw się najwięcej dziejebiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amela wrote:proszę malutka specjalnie dla Ciebie i usuwam
no następne cudo :*
rzeczywiście trzynastka
matko, takie tu gwiazdy wszystkie, nic, tylko na wybieg. Tylko na szczudłach, bo z tego co zauważyłam, to wszystkie koło 1,6 mają.....biedronka1982, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maka wrote:Ja! Tosz to idymy. A na wiczór zista, jako mało achtelka i mogymy siedzieć.
Maka, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:biedrona, ty nas w trabe nie rob
jedna z wielu stro gdzie mzna zobaczyc "Twoje" cycki- nie trzeba sie staracWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 16:27