WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Malutka mój M się właśnie popatrzył na ekran - jego tekst - wy tego sie "uczycie" co ma owca z dniami płodnymi ?? dobra macie niezły odlot
hahahaha
powiedz Mu, żeby nas nie podglądał, bo bedziemy po dupie lać
hahaha
to są nasze "owcze" sprawyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2013, 21:58
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:oj ja ostatnio widziałam program gdzie przyszedł ot Pan do kliniki z problemem połamanego wacka biedny taki,aż mi się go żal zrobiło pomyślałam że pewnie z żonka lub coś w tym rodzaju,a tu się okazało,że to gej i myślę sobie O MASAKRO!!!!!! fuj ble
No tak to jest jak się narzędzia wkłada w nie te dziurki co potrzebaizabelka04 lubi tę wiadomość
-
ja ostatnio bawiłam się z moim A kieliszkami z czerwonym winem, nie chcecie wiedzieć jak wyglądała rano podłoga ale zabawa była przednia mmmmm
kierzynka lubi tę wiadomość
-
Już dostał klapa jak wstawał na rozpeda .. bo już tu chodzi i mnie podmiziuje ..
seses
Ma jakąs niespodzianke na weekend ..ciekawe jaka..po co peplał teraz.. będę teraz kminic co ..MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój mnie własnie woła pod prysznic.. chyba się skuszę... może nic nie połame .. znając moje zdolności
MalutkaEve, Jus1985, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny