WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
MalutkaEve wrote:ooo jak jak uwielbiam klapsy i żele durexa
mmmm...
Dla mnie żele z durexa za bardzo się kleją. Nie mogę sie wtedy powstrzymać, żeby po akcji nie pójśc się doprowadzić od porządku i wtedy całe odprężenie jakie po niej przyszlo odchodzi w niepamięc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Adk.. lubię Greya ale lubiłam klapsy jeszcze długo przed nim
ja czekam na odpowiedź co robiliście z owcą ja tam chce wiedzieć
ja też lubie klapsy ale dla mojego m. to dziwne. Więc wiodę smutny żywot bez nich Wogóle nie lubię waniliowego seksu. Jakies pisaki jadalne, tygodnie miziania przed akcją... Nieee... To zupelnie nie w moim stylu. Ja to najchętniej tak wiesz.. Szybko między robienie zupy a obieraniem ziemniaków ;Pcelia, Japoneczka z Porcelany lubią tę wiadomość
-
Hehe...
Co do klapsów - to znak rozpoznawczy mojego M ...
Pierwsze co zrobi jak ma zachciewajke to klepnie mnie w moje sikalafon (pupe)
żele..mmm.. midzio ale mój jeszcze nie raz ma głupie zboczenie z lodem .. znacyz się kostkami lodów ..
Bita śmietana ..mmm.. coś co tygryski lubią najbardziej ..
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Dla mnie żele z durexa za bardzo się kleją. Nie mogę sie wtedy powstrzymać, żeby po akcji nie pójśc się doprowadzić od porządku i wtedy całe odprężenie jakie po niej przyszlo odchodzi w niepamięc.
nie no po żelach prysznic obowiązkowy, ale nas te zabawy z żelem strasznie kręcą -
dziewczyny ta owieczka to miła być w formie żartu dla mojego M od jedgo znajomych
ABSOLUTNIE nie brała udziału czynnego PRZE NIGDY
ale mnie ubawiłyście hahahahahhaha dobrze że nie ma M bo by mnie do psychiatryka wysłał że śmieje się sama do siebie : -
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:nie no po żelach prysznic obowiązkowy, ale nas te zabawy z żelem strasznie kręcą
I to najważniejsze! Seks to ma być czysta przyjemność. No chyba, że taki na przekupstwo... to co innego Ale też może byc przyjemny ;pMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Ja tak samo..
Choć mój lubi się pobawic ..a ja nie raz to mam taka jazde ze odrazu bym na niego wskoczyła..