WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jus1985 wrote:od tyłu mój lubi, ale ostatnio lubi jak siąde na nim tyłem, czasem krzyczy: Tylko mi go nie połam
Ale przyjemność mamy oboje
Ja się ostatnio zraziłam do bycia na górze. Jakos niewprawnie sobie poradziłam nie wiedzieć czemu i mialam meża nieczynnego przez parę dni. Ot kontuzja jak w kazdym sporcie czasem się zdarza...Jus1985, MalutkaEve, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:od tyłu mój lubi, ale ostatnio lubi jak siąde na nim tyłem, czasem krzyczy: Tylko mi go nie połam
Ale przyjemność mamy oboje
no to jest nie złe ja też tak lubię,a za klapsami podobnie jak ty nie przepadam -
Malutka mój M się właśnie popatrzył na ekran - jego tekst - wy tego sie "uczycie" co ma owca z dniami płodnymi ?? dobra macie niezły odlot
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Malutka mój M się właśnie popatrzył na ekran - jego tekst - wy tego sie "uczycie" co ma owca z dniami płodnymi ?? dobra macie niezły odlot
A moj o 17 się położył i śpi do teraz w związku z czym mam na niego focha i go nie obudzę, żeby nastawił sobie budzik -
oj ja ostatnio widziałam program gdzie przyszedł ot Pan do kliniki z problemem połamanego wacka biedny taki,aż mi się go żal zrobiło pomyślałam że pewnie z żonka lub coś w tym rodzaju,a tu się okazało,że to gej i myślę sobie O MASAKRO!!!!!! fuj ble