WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2013, 21:19
amela, izabelka04, nezumi, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:mi, ja nie chce dochodzen robic.. ale troche masakra jak ktos wrzuca chamsko zdjecia z netu i to takie oczywiste, dlatego te linki wrzucilam.. siedzimy tu, gadamy o prywatnych spawach, a rownorzednie ktos w tym czasie balona z nas robi..
eeeeeeeeej, mi nie o dochodzenia chodziło ani nic takiego, tylko o to że to jest moje prywatne osobiste zdjęcie a ja fb nie posiadam -
ehh- z suknia to ja mialam jazde- lepiej wygladalam z romiarze za małym niz w tym
hehehe - ale ogólnei to byla jazda bo sie zarzekalam ze suni nie bede kupowac nowej - ze wypozycze albo komis- a tu poszlamna odwal sie przymierzyc i bach - tak sie zakochalam ze musialabyc moja
A parasl niestety mialam tylko na zdjeciach na plenerzenezumi, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
misiaczk25 wrote:Dziwisz się że boje się pokazywać swoje zdjęcie na forum gdzie nie wie kto to ogląda ja nie widziałam jak wy rzucaliście foty więc nie jestem wstanie ocenić czy były one prawdziwe czy nie nie rozumiem twoich nerwów
nezumi, Unlike, celia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny no juz spokoj
bo wam poleje a wtedy nie bedzie odwrotu i sie tak ululacie ze bedzieci miec kaca
izabelka04, amela, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ehh- z suknia to ja mialam jazde- lepiej wygladalam z romiarze za małym niz w tym
hehehe - ale ogólnei to byla jazda bo sie zarzekalam ze suni nie bede kupowac nowej - ze wypozycze albo komis- a tu poszlamna odwal sie przymierzyc i bach - tak sie zakochalam ze musialabyc moja
A parasl niestety mialam tylko na zdjeciach na plenerzenadal wyglądasz
no i widzę że mamy tu same rudzielce -
mała_mi wrote:Anula, ja to już komentowałam twoje zdjęcia
piękne są
mogę wam wrzucić z mojego ślubu, jak chcecie ale to już łaaaadnych parę lat temu byłona avatarku widać tylko że jesteś malutka
lubie drobne kobietki
pewnie dlatego że sama jestem baba wielka :p
-
mała_mi wrote:Anula, ja to już komentowałam twoje zdjęcia
piękne są
mogę wam wrzucić z mojego ślubu, jak chcecie ale to już łaaaadnych parę lat temu byłomoje jest sprzed roku to ze slubu ale teraz bardziej jestem podobna z do tego pierwszego bo wagowo tamto mnie przybliza
hehe
-
misiaczk25 wrote:Dla tych które rzeczywiście pokazały siebie
misiaczk25 lubi tę wiadomość
-
nezumi wrote:jasne ze chcemy
na avatarku widać tylko że jesteś malutka
lubie drobne kobietki
pewnie dlatego że sama jestem baba wielka :p
na avatarze to ja jestem jeszcze blondynkaa tera ruda, jak większość tu
my sie chyba po kolorze włosów tu dobrały
za chwilkę wrzuce linka ze ślubnym,nezumi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak to ktoras powiedziala im bardziej zzardzewialy dach tym bardziej mokro w piwnicy -
to do rudych
mi tylko w tym kolorze jest naparwde dorbze
celia lubi tę wiadomość