WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny
widze ze zdjecia dalej w ruchu
a ja dzis leze bo tak mi lewa strona brzucha napitala ze nie wiem jakby mi ktos miesnie rozciagał - a raczej jakbym miala nadciagniete cos tak w linii pasa ... nie wiem czy to przed owu czy co bojajnior tez mnie boli - ale jutro ide na podglad jajek to sie zobaczymisiaczk25, AnBe lubią tę wiadomość
-
misiaczk25 wrote:No właśnie ja dam swoje prawdziwe zdjęcie a ty zaraz mojego faceboka znajdziesz dlatego nie daję
Nie da się tego znaleźć tylko po zdjęciuPaszczakin pewnie ją znalazła, bo kojarzyła babkę.
Rozumiem nie dawanie w ogóle, ale nie ogarniam dawania jakiejś znanej osoby, żeby zebrać oklaski jakim to się jest ślicznym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2013, 18:34
-
ta zabawa przestaje być fajna...
Unlike, misiaczk25, mała_mi, amela, izabelka04, cedr697, celia lubią tę wiadomość
-
Chyba nie czaje misiaczka dlaczego to zrobilas ,dlaczego dodalas nie swoje zdjecie? Jestes nie szczera...to nie jest mile dziewczyn dodaly prawdziwe zdjecia ja zrszta tezwiec nie rozumiem twojego podejscia
Unlike, amela, paszczakin, mała_mi, nezumi, cedr697, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:Chyba nie czaje misiaczka dlaczego to zrobilas ,dlaczego dodalas nie swoje zdjecie? Jestes nie szczera...to nie jest mile dziewczyn dodaly prawdziwe zdjecia ja zrszta tezwiec nie rozumiem twojego podejscia
popierammała_mi, AnBe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
misiaczk25 wrote:Ja innych dziewczyn nie widziałam a po za tym w twoim avatarze też nie ma prawdziwego zdjęcia
celia, cedr697 lubią tę wiadomość