WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Matruśka jaka zrelaksowana i piękna
Martuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartuśka wrote:ciekawe jaki on ma kolor farby
no i Martuśka też dupa!
ten wątek powinien się nazywać:
"WIECZORNICA Z DUPAMI. CHCESZ ZOBACZYĆ - PRZYNIEŚ WINO"
izabelka04, biedronka1982, Martuśka, mała_mi, nezumi, MILA, celia, cedr697 lubią tę wiadomość
-
ciągle wracam na poprzednią stronę, nie wiem o co chodzi a jeszcze nie pilam
biedronka1982, mała_mi, nezumi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MILA wrote:bo ponieważ !!!! a tak na serio jaka cena taki towar, jak dla mnie za krótko trzymał sie kolor
ale ja sobie chwalę, choć nie powiem lubie czasem użyć loreala (miedzine coś tam) bo włosy są po nim zarąbiste
MILA lubi tę wiadomość
-
hahaha Malutka dobre z tym winem
-
Hej widzę, że nas tu cenzurują.
Co do misiaczk.. u mnie już sobie wczoraj nagrabiła. Aż rzeczywiście nie chce się na wątku pisać.. dzisiaj znowu mam wqrwa aż mnie głowa boli.. i tym razem nie o tżta.biedronka1982, MalutkaEve, izabelka04 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Hej widzę, że nas tu cenzurują.
Co do misiaczk.. u mnie już sobie wczoraj nagrabiła. Aż rzeczywiście nie chce się na wątku pisać.. dzisiaj znowu mam wqrwa aż mnie głowa boli.. i tym razem nie o tżta.
kochana o co chodzi bo ja nie w temacie? :* -
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Hej widzę, że nas tu cenzurują.
Co do misiaczk.. u mnie już sobie wczoraj nagrabiła. Aż rzeczywiście nie chce się na wątku pisać.. dzisiaj znowu mam wqrwa aż mnie głowa boli.. i tym razem nie o tżta.
czemu boli?
kiepski dzień?