WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Biedronka :*
ej co jest z tymi znikającymi stronami? Bo ja już śrubę mam i myslałam że to przez to
ale jakie znikające strony?
ja lubie pisac maile do Admina tylko muszę mu podać jakiś przykład, żeby nie bylo że znowu pijana piszęizabelka04, biedronka1982, mała_mi, celia, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:ale jakie znikające strony?
ja lubie pisac maile do Admina tylko muszę mu podać jakiś przykład, żeby nie bylo że znowu pijana piszęnezumi, Martuśka, MalutkaEve, mała_mi, celia lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:ale jakie znikające strony?
ja lubie pisac maile do Admina tylko muszę mu podać jakiś przykład, żeby nie bylo że znowu pijana piszębiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nezumi wrote:problem w tym że pisząc nowy komentarz on uciekał do góry bo się przesuwały strony i tak jak mówie 602 strona się z trzy razy pojawiła tzn była na chwile 603 a potem siup 602
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
Misiaczk wczoraj pochwaliła tylko Malutką ( taaak też ją kocham
) a wszystkie które jej doradzały, tłumaczyły są niepoważne, bo przecież ona owulacje ma bo jej temperatura podskoczyła i raz była na monitoringu i lekarz jej powiedział, że owulacja jest
NIE CYTOWAĆ
a wqrwiłam się na dziadków dorobili sobie klucze do MOJEGO mieszkania i tak ni stąd ni z owąd przemeblowali mi i mi pralkę kupili bo uwaga POPRZEDNIA SIĘ im nie podobała ! noszzz qrwaa ! a prosiłam tylko, żeby mi dziadek elektryk sprawdził napięcie w gniazdku bo muszę latać z żelazkiem do kuchni..biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
MalutkaEve wrote:ale jakie znikające strony?
ja lubie pisac maile do Admina tylko muszę mu podać jakiś przykład, żeby nie bylo że znowu pijana piszę
Kochana, przecież było dużo więcej stron naklikane, nagle zaczęło coś znikać, przesuwać się. Najpierw myślałam że to mój tel, ale wsiadłam na kompa i dalej to samo. I myślałam że to po alko, ale wszystkie zauważyły...biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Jakbyscie przestaly pisac na chwile, to bym looknela, co zniklo, tzn. CZYJE posty.
no to mozemy chwile nie pisac.biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Misiaczk wczoraj pochwaliła tylko Malutką ( taaak też ją kocham
) a wszystkie które jej doradzały, tłumaczyły są niepoważne, bo przecież ona owulacje ma bo jej temperatura podskoczyła i raz była na monitoringu i lekarz jej powiedział, że owulacja jest
NIE CYTOWAĆ
a wqrwiłam się na dziadków dorobili sobie klucze do MOJEGO mieszkania i tak ni stąd ni z owąd przemeblowali mi i mi pralkę kupili bo uwaga POPRZEDNIA SIĘ im nie podobała ! noszzz qrwaa ! a prosiłam tylko, żeby mi dziadek elektryk sprawdził napięcie w gniazdku bo muszę latać z żelazkiem do kuchni..
a właśnie! bo nie wiedziałam o co wczoraj chodziłonie chciało mi się postów czytać i chyba wpadłam w środek kłótni
a mnie może dlatego pochwaliła, bo się bała, że ją z wątku wyrzucęhehehe
NO! więc sobie lepiej uważajcie!!!biedronka1982, Martuśka, nezumi, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Japoneczka to musisz wypić bo na trzeźwo to cię ku8wica weźmie :*
MalutkaEve, biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
helol co tam dziewczyny mnie tu kilka minutek nie ma a tu juz was usuwaja ?? co jest ??
coscie nabroiły
-
izabelka04 wrote:str 603 pierwszy
-
UWAGA ZAGŁADA!!!! kasują Nas ;(
nezumi, celia lubią tę wiadomość