WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyvanessa wrote:
jak nic ze starań nie wychodzi, to może po pijaku zaskoczyCiapulinka, biedronka1982, vanessa lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve, biedronka1982, vanessa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a może to jest jakis sposób
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySie normalnie dzis w trupa zaleje, bo moj mnie wczoraj tak wkur.., ze na trzezwo na niego nie spojrze! On jest normalnie nieraz tak walniety, jak jego matka! Chlapnie tym niewyparzonym ozorem i sie dziwi, ze potem foch!
MalutkaEve, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:Sie normalnie dzis w trupa zaleje, bo moj mnie wczoraj tak wkur.., ze na trzezwo na niego nie spojrze! On jest normalnie nieraz tak walniety, jak jego matka! Chlapnie tym niewyparzonym ozorem i sie dziwi, ze potem foch!
heh, no czasem sie trzeba posprzeczać, żeby potem można się było pogodzić pewnie nie chciał Cię urazić, a może źle go zrozumiałaś?
p.s. uwielbiam taką formę zawierania kompromisów
vanessa lubi tę wiadomość
-
Dobra kobitki, ja będę chyba piła przez cały cykl, bo ten cykl do dupy Jajco piękne, 18mm tyle, że na prawym jajeczniku czyli tam gdzie mam niedrożny jajowód
No na trzeźwo to ja tego nie zdzierżę A może po pijaku lewy jajowód się pomyli i przechwyci albo jajcorko utrafi w lewy Trza próbowaćbiedronka1982, MalutkaEve, MILA, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycelia wrote:Dobra kobitki, ja będę chyba piła przez cały cykl, bo ten cykl do dupy Jajco piękne, 18mm tyle, że na prawym jajeczniku czyli tam gdzie mam niedrożny jajowód
No na trzeźwo to ja tego nie zdzierżę A może po pijaku lewy jajowód się pomyli i przechwyci albo jajcorko utrafi w lewy Trza próbować
Celuś chyba też będę drinkować zdrowo, bo zapowiada się u mnie wiele imprez rodzinnych, więc nie zamierzam się oszczędzać jak będę rzygać, to przynajmniej będę wiedzieć z jakiego powodubiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Powinni zamykac ten portal w ciagu dnia, bo ja znowu przez Was udaje, ze pracuje. Wydrukowalam sobie stos papierow i sie nimi oblozylam, ze niby czytam. Tak, jasne!
biedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:ale piątek to naprawdę ciężki dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 12:42
MalutkaEve lubi tę wiadomość