X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cedr697 wrote:
    misiaczka ma chyba jakieś kompleksy bo wstawiłą cudze zdjęcie za swoje. paszcakin to odkryła wczoraj dziewczyny na nią naskoczyły ja dołączyłam się do tego dzisiaj i teraz miśka się obraziła na wszystkie i usunłea swoje posty i nas pokolei ze swoich przyjaciółek. a i jeszcze kiedyś nie satysfakcjinowały ją odpowiedzi dziewczyn na jej pytanie to stwierdziłą ze jesteśmy nienormalne. no dramat jak cholera nic tylko se w łeb strzelić.

kuźwa przecie to jakaś dziecinada... ja pierdolę sory ale tak nie zachowują się dorosłe osoby..

Kajoni, MILA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2023, 09:45

• Kajoni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cedr697 wrote:
    misiaczka ma chyba jakieś kompleksy bo wstawiłą cudze zdjęcie za swoje. paszcakin to odkryła wczoraj dziewczyny na nią naskoczyły ja dołączyłam się do tego dzisiaj i teraz miśka się obraziła na wszystkie i usunłea swoje posty i nas pokolei ze swoich przyjaciółek. a i jeszcze kiedyś nie satysfakcjinowały ją odpowiedzi dziewczyn na jej pytanie to stwierdziłą ze jesteśmy nienormalne. no dramat jak cholera nic tylko se w łeb strzelić.

a ja tak generalnie myślę, że po co się przejmować. Oduczyłam się przejmować, bo może i wiek gra rolę, ale ile ona ma lat? usuwanie ze znajomych, takie fochy o byle co kojarzą mi się z gimnazjum. Koniec przyjaźni - usuwam Cię z naszej klasy, etc. Proszę...

relgi09k4o218c6j.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cedr697 wrote:
    kajoni ładnie wyglądasz na tym zdjęciu no oczu nie mogę oderwać

dziękuję :):):) nawet reprezentacyjnie wyszłam :)

nick nieaktualny, MILA lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

nezumi lubi tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cedr697 wrote:
    a mi to mówisz. jej to powiedz.
    dobra zmieńmy temat bo szkoda wątroby na to

właśnie. nie mogę się skupić na pisaniu zaliczeniówki

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    właśnie. nie mogę się skupić na pisaniu zaliczeniówki

a z czego zaliczenie? z plotek na owu :D :D

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cedr697 wrote:
    przyznaje się jestem edward http://smileys.sur-la-toile.com/repository/respect/respect-chapeau.gif umówisz się ze mną
    Invision-Board-France-131.gif
    nie wiem co na to mój małż. mam już jedną kumpelę, która stwierdziła, że jakbym nie miała męża a ona narzeczonego, to byśm,y były razem, b jestem idealna dla niej:D

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

mała_mi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuźwa bo padnę:
    Porada dnia
    Jeśli marzysz o chłopcu planuj współżycie jak najbliżej owulacji, tak aby lekkie, szybkie plemniki z chromosomem Y („chłopcy”) dotarły do komórki jajowej jako pierwsze. Jeśli natomiast myślisz o dziewczynce, kochaj się jak najdalej owulacji, tak aby zapłodnienie wciąż było możliwe, ale aby oczekując na komórkę jajową przetrwały tylko plemniki silniejsze i bardziej żywotne, czyli „dziewczynki”.

myślę że taką poradę to mogą sobie w dupala wsadzić.. dziewczyny niektóre starają się miesiącami ehh co ja mówię latami... a oni tutaj radzą jak sobie ustrzelić dziewczynkę czy chłopaka.. Drodzy experci od tych "porad" każda z nasz marzy o DZIECKU!! PO PROSTU O DZIECKU..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 12:47

nick nieaktualny, kierzynka, celia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    a z czego zaliczenie? z plotek na owu :D :D
    gdyby to było takie proste:P
    zapisałam się po studiach do szkoły policealnej i mam zadanie napisać różnice pomiędzy klauzulą tajne a poufne:D zapewne wszyscy będą korzystać z jednej i tej samej strony, a Pani mówiła, żeby nie robić kopiuj wklej więc próbuje to na swoje słowa przenieść

relgi09k4o218c6j.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnBe wrote:
    kuźwa bo padnę:
    Porada dnia
    Jeśli marzysz o chłopcu planuj współżycie jak najbliżej owulacji, tak aby lekkie, szybkie plemniki z chromosomem Y („chłopcy”) dotarły do komórki jajowej jako pierwsze. Jeśli natomiast myślisz o dziewczynce, kochaj się jak najdalej owulacji, tak aby zapłodnienie wciąż było możliwe, ale aby oczekując na komórkę jajową przetrwały tylko plemniki silniejsze i bardziej żywotne, czyli „dziewczynki”.

myślę że taką poradę to mogą sobie w dupala wsadzić.. dziewczyny niektóre starają się miesiącami ehh co ja mówię latami... a oni tutaj radzą jak sobie ustrzelić dziewczynkę czy chłopaka.. Drodzy experci od tych "porad" każda z nasz marzy o DZIECKU!! PO PROSTU O DZIECKU..

też to miałam. I popieram Cię. Ja miałam ostatnio o przetworzonych pomidorach co działają na nasienie. i Ta dammmm! mam dziś pomidorówkę :D

nezumi, nick nieaktualny, celia, paszczakin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    Kierzynka na pierogi ruskie?

Wczorajsze zimnioki z obiadu, mniej więcej tyle samo sera białego, pokrojona, podsmazona cebulka. Wszystko zmielić i doprawić pieprzem i wegeta w moim przypadku.

Na ciasto też chcesz przepis? :D
    nieee ciasto dam radę ale każdy ma inny przepis na te pierogi a ja zamierzam się do nich od pół roku ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnBe wrote:
    kuźwa bo padnę:
    Porada dnia

to samo pomyślałam rano, kiedy przeczytałam tą 'poradę'

nick nieaktualny, celia lubią tę wiadomość

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

kierzynka, mała_mi, nezumi, Kajoni, MILA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ejj ale nie gniewajcie się na biedronę przecież ona już pokazywała swoją fotę a że ta fota aktualna to nie ona to przecież nic strasznego nooo...
    a ja mam przed oczami oczy Izuni i nogi Milusi ;)
    dziewczyny nie potrafię o was zapomnieć hehe

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja napisałam :D chwila skupienia i mózg nadaje na pełnych obrotach :D muszę herbatkę strzelić, jak moja mała lula :)

relgi09k4o218c6j.png
‹‹ 609 610 611 612 613 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ