X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cedr697 wrote:
    misiaczka ma chyba jakieś kompleksy bo wstawiłą cudze zdjęcie za swoje. paszcakin to odkryła wczoraj dziewczyny na nią naskoczyły ja dołączyłam się do tego dzisiaj i teraz miśka się obraziła na wszystkie i usunłea swoje posty i nas pokolei ze swoich przyjaciółek. a i jeszcze kiedyś nie satysfakcjinowały ją odpowiedzi dziewczyn na jej pytanie to stwierdziłą ze jesteśmy nienormalne. no dramat jak cholera nic tylko se w łeb strzelić.

kuźwa przecie to jakaś dziecinada... ja pierdolę sory ale tak nie zachowują się dorosłe osoby..

Kajoni, MILA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2023, 09:45

• Kajoni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cedr697 wrote:
    misiaczka ma chyba jakieś kompleksy bo wstawiłą cudze zdjęcie za swoje. paszcakin to odkryła wczoraj dziewczyny na nią naskoczyły ja dołączyłam się do tego dzisiaj i teraz miśka się obraziła na wszystkie i usunłea swoje posty i nas pokolei ze swoich przyjaciółek. a i jeszcze kiedyś nie satysfakcjinowały ją odpowiedzi dziewczyn na jej pytanie to stwierdziłą ze jesteśmy nienormalne. no dramat jak cholera nic tylko se w łeb strzelić.

a ja tak generalnie myślę, że po co się przejmować. Oduczyłam się przejmować, bo może i wiek gra rolę, ale ile ona ma lat? usuwanie ze znajomych, takie fochy o byle co kojarzą mi się z gimnazjum. Koniec przyjaźni - usuwam Cię z naszej klasy, etc. Proszę...

relgi09k4o218c6j.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cedr697 wrote:
    kajoni ładnie wyglądasz na tym zdjęciu no oczu nie mogę oderwać

dziękuję :):):) nawet reprezentacyjnie wyszłam :)

cedr697, MILA lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

nezumi lubi tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cedr697 wrote:
    a mi to mówisz. jej to powiedz.
    dobra zmieńmy temat bo szkoda wątroby na to

właśnie. nie mogę się skupić na pisaniu zaliczeniówki

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

biedronka1982 lubi tę wiadomość

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    właśnie. nie mogę się skupić na pisaniu zaliczeniówki

a z czego zaliczenie? z plotek na owu :D :D

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cedr697 wrote:
    przyznaje się jestem edward http://smileys.sur-la-toile.com/repository/respect/respect-chapeau.gif umówisz się ze mną
    Invision-Board-France-131.gif
    nie wiem co na to mój małż. mam już jedną kumpelę, która stwierdziła, że jakbym nie miała męża a ona narzeczonego, to byśm,y były razem, b jestem idealna dla niej:D

cedr697 lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

mała_mi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuźwa bo padnę:
    Porada dnia
    Jeśli marzysz o chłopcu planuj współżycie jak najbliżej owulacji, tak aby lekkie, szybkie plemniki z chromosomem Y („chłopcy”) dotarły do komórki jajowej jako pierwsze. Jeśli natomiast myślisz o dziewczynce, kochaj się jak najdalej owulacji, tak aby zapłodnienie wciąż było możliwe, ale aby oczekując na komórkę jajową przetrwały tylko plemniki silniejsze i bardziej żywotne, czyli „dziewczynki”.

myślę że taką poradę to mogą sobie w dupala wsadzić.. dziewczyny niektóre starają się miesiącami ehh co ja mówię latami... a oni tutaj radzą jak sobie ustrzelić dziewczynkę czy chłopaka.. Drodzy experci od tych "porad" każda z nasz marzy o DZIECKU!! PO PROSTU O DZIECKU..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 12:47

cedr697, kierzynka, celia, biedronka1982 lubią tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    a z czego zaliczenie? z plotek na owu :D :D
    gdyby to było takie proste:P
    zapisałam się po studiach do szkoły policealnej i mam zadanie napisać różnice pomiędzy klauzulą tajne a poufne:D zapewne wszyscy będą korzystać z jednej i tej samej strony, a Pani mówiła, żeby nie robić kopiuj wklej więc próbuje to na swoje słowa przenieść

relgi09k4o218c6j.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnBe wrote:
    kuźwa bo padnę:
    Porada dnia
    Jeśli marzysz o chłopcu planuj współżycie jak najbliżej owulacji, tak aby lekkie, szybkie plemniki z chromosomem Y („chłopcy”) dotarły do komórki jajowej jako pierwsze. Jeśli natomiast myślisz o dziewczynce, kochaj się jak najdalej owulacji, tak aby zapłodnienie wciąż było możliwe, ale aby oczekując na komórkę jajową przetrwały tylko plemniki silniejsze i bardziej żywotne, czyli „dziewczynki”.

myślę że taką poradę to mogą sobie w dupala wsadzić.. dziewczyny niektóre starają się miesiącami ehh co ja mówię latami... a oni tutaj radzą jak sobie ustrzelić dziewczynkę czy chłopaka.. Drodzy experci od tych "porad" każda z nasz marzy o DZIECKU!! PO PROSTU O DZIECKU..

też to miałam. I popieram Cię. Ja miałam ostatnio o przetworzonych pomidorach co działają na nasienie. i Ta dammmm! mam dziś pomidorówkę :D

nezumi, AnBe, celia, paszczakin, biedronka1982 lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    Kierzynka na pierogi ruskie?

Wczorajsze zimnioki z obiadu, mniej więcej tyle samo sera białego, pokrojona, podsmazona cebulka. Wszystko zmielić i doprawić pieprzem i wegeta w moim przypadku.

Na ciasto też chcesz przepis? :D
    nieee ciasto dam radę ale każdy ma inny przepis na te pierogi a ja zamierzam się do nich od pół roku ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnBe wrote:
    kuźwa bo padnę:
    Porada dnia

to samo pomyślałam rano, kiedy przeczytałam tą 'poradę'

AnBe, celia lubią tę wiadomość

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

kierzynka, mała_mi, nezumi, Kajoni, MILA, biedronka1982 lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ejj ale nie gniewajcie się na biedronę przecież ona już pokazywała swoją fotę a że ta fota aktualna to nie ona to przecież nic strasznego nooo...
    a ja mam przed oczami oczy Izuni i nogi Milusi ;)
    dziewczyny nie potrafię o was zapomnieć hehe

cedr697, biedronka1982 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja napisałam :D chwila skupienia i mózg nadaje na pełnych obrotach :D muszę herbatkę strzelić, jak moja mała lula :)

relgi09k4o218c6j.png
‹‹ 609 610 611 612 613 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ