WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycedr697 wrote:misiaczka ma chyba jakieś kompleksy bo wstawiłą cudze zdjęcie za swoje. paszcakin to odkryła wczoraj dziewczyny na nią naskoczyły ja dołączyłam się do tego dzisiaj i teraz miśka się obraziła na wszystkie i usunłea swoje posty i nas pokolei ze swoich przyjaciółek. a i jeszcze kiedyś nie satysfakcjinowały ją odpowiedzi dziewczyn na jej pytanie to stwierdziłą ze jesteśmy nienormalne. no dramat jak cholera nic tylko se w łeb strzelić.
kuźwa przecie to jakaś dziecinada... ja pierdolę sory ale tak nie zachowują się dorosłe osoby..
Kajoni, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:misiaczka ma chyba jakieś kompleksy bo wstawiłą cudze zdjęcie za swoje. paszcakin to odkryła wczoraj dziewczyny na nią naskoczyły ja dołączyłam się do tego dzisiaj i teraz miśka się obraziła na wszystkie i usunłea swoje posty i nas pokolei ze swoich przyjaciółek. a i jeszcze kiedyś nie satysfakcjinowały ją odpowiedzi dziewczyn na jej pytanie to stwierdziłą ze jesteśmy nienormalne. no dramat jak cholera nic tylko se w łeb strzelić.
a ja tak generalnie myślę, że po co się przejmować. Oduczyłam się przejmować, bo może i wiek gra rolę, ale ile ona ma lat? usuwanie ze znajomych, takie fochy o byle co kojarzą mi się z gimnazjum. Koniec przyjaźni - usuwam Cię z naszej klasy, etc. Proszę... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:przyznaje się jestem edward http://smileys.sur-la-toile.com/repository/respect/respect-chapeau.gif umówisz się ze mną
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykuźwa bo padnę:
Porada dnia
Jeśli marzysz o chłopcu planuj współżycie jak najbliżej owulacji, tak aby lekkie, szybkie plemniki z chromosomem Y („chłopcy”) dotarły do komórki jajowej jako pierwsze. Jeśli natomiast myślisz o dziewczynce, kochaj się jak najdalej owulacji, tak aby zapłodnienie wciąż było możliwe, ale aby oczekując na komórkę jajową przetrwały tylko plemniki silniejsze i bardziej żywotne, czyli „dziewczynki”.
myślę że taką poradę to mogą sobie w dupala wsadzić.. dziewczyny niektóre starają się miesiącami ehh co ja mówię latami... a oni tutaj radzą jak sobie ustrzelić dziewczynkę czy chłopaka.. Drodzy experci od tych "porad" każda z nasz marzy o DZIECKU!! PO PROSTU O DZIECKU..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 12:47
cedr697, kierzynka, celia, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:a z czego zaliczenie? z plotek na owu
zapisałam się po studiach do szkoły policealnej i mam zadanie napisać różnice pomiędzy klauzulą tajne a poufne:D zapewne wszyscy będą korzystać z jednej i tej samej strony, a Pani mówiła, żeby nie robić kopiuj wklej więc próbuje to na swoje słowa przenieść -
AnBe wrote:kuźwa bo padnę:
Porada dnia
Jeśli marzysz o chłopcu planuj współżycie jak najbliżej owulacji, tak aby lekkie, szybkie plemniki z chromosomem Y („chłopcy”) dotarły do komórki jajowej jako pierwsze. Jeśli natomiast myślisz o dziewczynce, kochaj się jak najdalej owulacji, tak aby zapłodnienie wciąż było możliwe, ale aby oczekując na komórkę jajową przetrwały tylko plemniki silniejsze i bardziej żywotne, czyli „dziewczynki”.
myślę że taką poradę to mogą sobie w dupala wsadzić.. dziewczyny niektóre starają się miesiącami ehh co ja mówię latami... a oni tutaj radzą jak sobie ustrzelić dziewczynkę czy chłopaka.. Drodzy experci od tych "porad" każda z nasz marzy o DZIECKU!! PO PROSTU O DZIECKU..
też to miałam. I popieram Cię. Ja miałam ostatnio o przetworzonych pomidorach co działają na nasienie. i Ta dammmm! mam dziś pomidorówkę
nezumi, AnBe, celia, paszczakin, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Kierzynka na pierogi ruskie?
Wczorajsze zimnioki z obiadu, mniej więcej tyle samo sera białego, pokrojona, podsmazona cebulka. Wszystko zmielić i doprawić pieprzem i wegeta w moim przypadku.
Na ciasto też chcesz przepis?
nieee ciasto dam radę ale każdy ma inny przepis na te pierogi a ja zamierzam się do nich od pół roku -
AnBe wrote:kuźwa bo padnę:
Porada dnia
myślę że taką poradę to mogą sobie w dupala wsadzić.. dziewczyny niektóre starają się miesiącami ehh co ja mówię latami... a oni tutaj radzą jak sobie ustrzelić dziewczynkę czy chłopaka.. Drodzy experci od tych "porad" każda z nasz marzy o DZIECKU!! PO PROSTU O DZIECKU..
to samo pomyślałam rano, kiedy przeczytałam tą 'poradę'
AnBe, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ejj ale nie gniewajcie się na biedronę przecież ona już pokazywała swoją fotę a że ta fota aktualna to nie ona to przecież nic strasznego nooo...
a ja mam przed oczami oczy Izuni i nogi Milusi
dziewczyny nie potrafię o was zapomnieć hehecedr697, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny