WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
hej hej !!! co wy diś wszystkie kaca macie czy serio pracujecie?
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:witam
Tak patrzę i myślę, że my to 24 na dobe tu siedzimy.... o której godzinie by nie zalookał to tu zawsze jakaś dusza jest :*
Nezumi, spokój, tylko spokójwszystko będzie dobrze
ja wczoraj wrzucałam moje wyniki badań, ale zginęły gdzieś w odmętach postów.... -
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:ani jedno ni drugie
śniadankomała_mi, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
cedr697 wrote:ja mam kaca i pracuje napisze doktorat na temat wpływu ovu-różu i czerwonego wina na psychikę i zachowanie kobiet. zbieram materiały od samego rana. hehe
-
mała_mi wrote:chyba nie, wiesz, ja się na zapas martwię
FSH 5,28 (2,55-16,16,69)
prolaktyna 8,08 (5,18-26,53)
estradiol 43 (39- 189)więc chyab się martwisz na zapas, a keidy idziesz na konsultacje?
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nezumi wrote:no wszystko w normie i to takiej akurat w środeczku
więc chyab się martwisz na zapas, a keidy idziesz na konsultacje?
jak zrobię wszystkie badania...
czyli pewnie dopiero po nowym roku, bo jeszcze po owu muszę powtórzyć niektóre badania, @ mi wypada 24, więc za cholerę między świętami a sylwestrem się nigdzie nie dostanę -
mała_mi wrote:Maria Antonina młodą do szkoły zapakowała a sama poszła w kime
ja dziś się tak nie wyspałam że szok...
-
mała_mi wrote:jak zrobię wszystkie badania...
czyli pewnie dopiero po nowym roku, bo jeszcze po owu muszę powtórzyć niektóre badania, @ mi wypada 24, więc za cholerę między świętami a sylwestrem się nigdzie nie dostanęno niestety. teraz mi sie przypomniało że miałas pokazac ile śniegu u was nawaliło.
próbuje sobie wyobrazić jak mieszkasz w tych górachmusi byc pięknie...
-
mała_mi wrote:To coś robiła wczoraj wieczór? Farbowalas się może jeszcze ;P
mała_mi, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nezumi wrote:
no niestety. teraz mi sie przypomniało że miałas pokazac ile śniegu u was nawaliło.
próbuje sobie wyobrazić jak mieszkasz w tych górachmusi byc pięknie...
dziś zamierzam zrobić gruntowne porządki w mojej mega wielkiej szafie- przy 'skosie' mam taką dupną szafę zrobiona, taką że sobie wchodzę do niej i jest milion półeczek i wieszaczków,ubrań i wszelakiego dziadostwa, więc sądzę że i mój kabel tam gdzieś jest
Chyba że jakiś inny sposób jest na wrzucenie zdj z fona?
Ale póki co, to siedzę tutaj, a za chwilę idę na kawkę do teściówki. Wczoraj nie byłam, to dzwoniła i się pytała czy się obraziłam na nią, hehe -
mała_mi wrote:dziś zamierzam zrobić gruntowne porządki w mojej mega wielkiej szafie- przy 'skosie' mam taką dupną szafę zrobiona, taką że sobie wchodzę do niej i jest milion półeczek i wieszaczków,ubrań i wszelakiego dziadostwa, więc sądzę że i mój kabel tam gdzieś jest
Chyba że jakiś inny sposób jest na wrzucenie zdj z fona?
Ale póki co, to siedzę tutaj, a za chwilę idę na kawkę do teściówki. Wczoraj nie byłam, to dzwoniła i się pytała czy się obraziłam na nią, hehemała_mi lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:osz qrwości, mój sąsiad chyba jakąś betoniarke odpalił.... A taka była błoga cisza....
ja mam gpokój w robocie koło salonu fryzjerskiego i co chwila zajerzdza mi palonymi włosmi
zerzygać się można....
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Jestem...jadlam śniadanko.
A wózek chicco S3 trio. Poprzedni był quinny buzzy, ale w sumie to dobrze ze tak się stało. Bo ja mieszkam teraz na wiosce i wózek miejski nie bardzo tu pasuje.a jak mam się wkurw..na małe kolka to wole sobie odpuścić.
Teraz czas na sprzątanie...ehhh
U nas murarze...robią nam boksy w garażu..bo nasz garaż ma 100 metrów coś kolo tego.hreeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 08:54
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.