WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
MariaAntonina wrote:Jestem...jadlam śniadanko.
A wózek chicco S3 trio. Poprzedni był quinny buzzy, ale w sumie to dobrze ze tak się stało. Bo ja mieszkam teraz na wiosce i wózek miejski nie bardzo tu pasuje.a jak mam się wkurw..na małe kolka to wole sobie odpuścić.
Teraz czas na sprzątanie...ehhh
U nas murarze...robią nam boksy w garażu..bo nasz garaż ma 100 metrów coś kolo tego.hree
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:już podglądnełam na allegro, chicco ładniejszy. mnie bardziej odpowiadały by 4 kółka.
Teżsprzątam, a nie chce mi sieeee!
na sprzatanie to ja weny potrzebuje....cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:żeby nie było że przedtem napisałam ze pracuje, a teraz nagle sprzątam...ja z tych co w domu pracują więc mam elastycznie. niechce mi się pracować to teraz sprzątam.
Tak w woli wyjaśnienia cobyście mnie ze stada nie wywaliłycedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nezumi wrote:wózek ładny, trzy kółka mnie nie przekonują bo nie umiem takiego powozić :p ale desing ma miejski, tak na mój gust...
Chyba taczka tylko zostaje.
Wialam juz do małej na trzech kolach i sobie chwale.bardziej biz na 4.a taki też przerabialam.cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
MariaAntonina wrote:a znasz jakiś wiejski wózek. ????
Chyba taczka tylko zostaje.
Wialam juz do małej na trzech kolach i sobie chwale.bardziej biz na 4.a taki też przerabialam.
no ty pisałaś że chciałaś "nie miejski" więc wywnioskowałam z tego ze wiejski
ja to jestem starościecka i nie lubie tych wszytkich ruszajacych się kółek, zawsze to blokuje. -
cedr697 wrote:no to masz porónanie.
nie bierz czasami nosidełka bo moja babcia (90lat) jak zobaczyła moją znajomą z dzeickiem w nosidełku jeszcze osłoniętym przed deszczem to powiedziała że dziecko w reklamówce przyniosła. Także uważajpamiętam kiedyś to się całą 'bude' brało do samochodu, a mam jeszcze w głowie taki obrazek jak ciotka moja bude na dachu malucha wiozła!
cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:no ona właśnie z samochodu do domu przenosiła dziecko w nosidełku i babka to zobaczyła i była wyrodna matka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Ja za chwile zmykam choc szaro i ponuro za oknem - ale musze leciec podejrzec jaja :)wiec bede dopiero kolo 12-13AnBe, nezumi, mała_mi, celia lubią tę wiadomość
-
...no dobra chlaję to wino co wieczór..a że jest dobre to co raz większe ilości..aż mój małż zadał mi pytanie czy to aby nie alkoholizm się wykluwa... o żesz.. i jak wytłumaczyc że to w celach zdrowotnych? ..i towarzyskich żeby dziewczyny z wieczernicy przyjęły do grona..pomimo żem nie ruda
nezumi, mała_mi, cedr697, celia lubią tę wiadomość
-
monaaa85 wrote:...no dobra chlaję to wino co wieczór..a że jest dobre to co raz większe ilości..aż mój małż zadał mi pytanie czy to aby nie alkoholizm się wykluwa... o żesz.. i jak wytłumaczyc że to w celach zdrowotnych? ..i towarzyskich żeby dziewczyny z wieczernicy przyjęły do grona..pomimo żem nie ruda
uuuuuuuuuuuu, to szybciutko do fryzjera
nezumi lubi tę wiadomość
-
monaaa85 wrote:...no dobra chlaję to wino co wieczór..a że jest dobre to co raz większe ilości..aż mój małż zadał mi pytanie czy to aby nie alkoholizm się wykluwa... o żesz.. i jak wytłumaczyc że to w celach zdrowotnych? ..i towarzyskich żeby dziewczyny z wieczernicy przyjęły do grona..pomimo żem nie ruda
cedr697 lubi tę wiadomość
-
już wam nie chce smęcić ale pomóżcie bo na innym wątku leją na mnie ciepłym moczem, mam kłeszczona:
dziewczyny ide dziś do gina to mój 23 dc owulacja była tempka w górze, o co go pytać? o co prosić? jakieś leki? coś na obniżenie tsh (mam 4,1 przy normie do 4,5) prosze o rady!