WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
OOoo...moje kocie chyba wyczulo ze mam nie koniecznie humor bo przysza mi sie na kolankach polozyc
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AnBe wrote:Ty masz mieć humor a nie nie-humor
szykuj sie na wieczór...
heheh
AnBe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA pro pos romantyzmu naszych mężów to wczoraj wieczorem miałam chcicę
no i czekałam aż mała zaśnie. Oglądnęłam m jak miłość
i sie zabrałam za męża mojego. No a w m jak miłość na końcu sie zaczynali sexic.. No i jak sie zaczęłam dobierać do m to on wyjechal mi z tekstem.. M jak miłość sie naoglądałas i Ci sie zachciało? :-o tiaa...
Ania_84, biedronka1982, mała_mi, kierzynka lubią tę wiadomość
-
AnBe wrote:A pro pos romantyzmu naszych mężów to wczoraj wieczorem miałam chcicę
no i czekałam aż mała zaśnie. Oglądnęłam m jak miłość
i sie zabrałam za męża mojego. No a w m jak miłość na końcu sie zaczynali sexic.. No i jak sie zaczęłam dobierać do m to on wyjechal mi z tekstem.. M jak miłość sie naoglądałas i Ci sie zachciało? :-o tiaa...
Nie no nie raz to mi kopara opada jak slysze niektore teksty mojego m ..
A jak mu mowie ales ty romantyczny - to ten odp - romantyzm to przezytekromantycy wymieraja jak dinozaury ..
-
nick nieaktualny
-
AnBe wrote:Ta a mojemu jak sie chce to przychodzi i mnie łaskocze i mowi kici kici
strasznie podniecające nie ma co
heheh kurna faceci sa tak przewidywalini w tej kwestii ze nie wiem
Albo jak normalnie siedzi przed kompem - to jak mu sie cche to co rusz przychodzi do pokoju w ktorym siedze i pyta no co tam ..??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWszystkie juz smsy wyslaly? Ja to dopiero romantyczna jestem! Jak raz na ruski rok do mojego dzwonie, a on pyta grzecznie "Slucham" czy tam cos, to mowie mu, ze nie dzwonie, bo go kocham, tylko dzwonie, bo czegos potrzebuje, np. sol ma wziac jak bedzie jechal z roboty. To jest dopiero wyzsza szkola romantyzmu!
Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
AnBe wrote:No ale i tak go kocham bo jak juz skonczy robić kici kici to robi inne fajne rzeczy
juz bardziej podniecające
Ok baby, idę coś ogarnąć o chałupie :-* buziaki i milego wieczoruAnia nie zapomnij do pieca dołożyć
AnBe, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:Wszystkie juz smsy wyslaly? Ja to dopiero romantyczna jestem! Jak raz na ruski rok do mojego dzwonie, a on pyta grzecznie "Slucham" czy tam cos, to mowie mu, ze nie dzwonie, bo go kocham, tylko dzwonie, bo czegos potrzebuje, np. sol ma wziac jak bedzie jechal z roboty. To jest dopiero wyzsza szkola romantyzmu!
Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jak sie pytam mojego czy mnie kocha - to odp no z tego co mi wiadomo to tak - a chcialas cos ??
biedronka1982, cedr697, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja jak sie pytam mojego czy mnie kocha - to odp no z tego co mi wiadomo to tak - a chcialas cos ??
mała_mi, celia lubią tę wiadomość
-
Ufff to mi ulzylo - bo myslalam ze tylko moj takie w tych tematach lewy jest
biedronka1982, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny