WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez nie lubie sie w te dni sexic.. jakos mi tak nie bardzo ...;/ choc o dziwo mi wtedy akurat sie nie chce
chyba juz tak mam zaprogramowane
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Pozniej to jak na niego wleze to sie wiory posypia!
heheh
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr - no przyjemność przede wszystkim
mi ovu wyliczył pierwsze dni płodne już za 2 dni wiec trzeba meza do roboty zagonić , a jak nie to gwałt zostaje i już
btw. pije piwkomam kilka w lodowce jeszcze - reflektuje któraś ?
biedronka1982, izabelka04, cedr697, Ania_84, celia lubią tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:to żeś mnie ubawiła
leć do tej kosmetyczki bo się spóźnisz,chyba ze wolisz do mnie bo ja tez kosmetyczka DYPLOMOWANAizabelka04 lubi tę wiadomość
-
wpadłam tylko na chwilkę
po wizycie:
jest nadżerka, jest coś na obniżenie TSH gin nie mówił tak jakby wierzył że jestem w ciązy, kazał czekać na @ a jak nie będzie to od razu przyjść, a jak będzie to przyjść w styczniu.
dostałam AZYMYCIN na nadżerkę, mam nadzieje że nie zaszkodzi ewentualnej fasolce.
a teraz ide robić obiad bo jestem głodna jak wilk!!!izabelka04, cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
a tak w ogóle to siedziałam w poczekalni 2 godziny i zderzenie z patologią w ciąży bardzo mnie skrzywdziło!!!! ja pierdole!!!
-
nick nieaktualny
-
nezumi wrote:wpadłam tylko na chwilkę
po wizycie:
jest nadżerka, jest coś na obniżenie TSH gin nie mówił tak jakby wierzył że jestem w ciązy, kazał czekać na @ a jak nie będzie to od razu przyjść, a jak będzie to przyjść w styczniu.
dostałam AZYMYCIN na nadżerkę, mam nadzieje że nie zaszkodzi ewentualnej fasolce.
a teraz ide robić obiad bo jestem głodna jak wilk!!!
oby to fasoleczkaja nadżerkę miałam wymrażaną 2 lata temu
-
Oki dziewczyny
winko wybrane lece na ploty
a pozniej to moze tylko na chwile zajrze...
Własnie sobie wyobrazilam ...maz w akcji a ja na smartfonie z wami pisze.. to juz zboczenie chyba