WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam że była niezła jazda... Mieliśmy imprezę i później dojeżdżający organizowali sobie nocleg w hotelu. Ja miałam być z koleżanką ale w ostatniej chwili odmówiła.. i zamiast niej przyszedł kolega z którym cos tam kręciłam... a w nocy drugi dołączył. ;] Orgia była do rana. Ja pierdolę... nawet mój avatar się zarumienił teraz... Fajnie było ale wstyd mi teraz... Takie buty.
biedronka1982, Kajoni, mała_mi, nezumi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Powiem Wam że była niezła jazda... Mieliśmy imprezę i później dojeżdżający organizowali sobie nocleg w hotelu. Ja miałam być z koleżanką ale w ostatniej chwili odmówiła.. i zamiast niej przyszedł kolega z którym cos tam kręciłam... a w nocy drugi dołączył. ;] Orgia była do rana. Ja pierdolę... nawet mój avatar się zarumienił teraz... Fajnie było ale wstyd mi teraz... Takie buty.
Kajoni lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:Powiem Wam że była niezła jazda... Mieliśmy imprezę i później dojeżdżający organizowali sobie nocleg w hotelu. Ja miałam być z koleżanką ale w ostatniej chwili odmówiła.. i zamiast niej przyszedł kolega z którym cos tam kręciłam... a w nocy drugi dołączył. ;] Orgia była do rana. Ja pierdolę... nawet mój avatar się zarumienił teraz... Fajnie było ale wstyd mi teraz... Takie buty.
a my to lubimybiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:Powiem Wam że była niezła jazda... Mieliśmy imprezę i później dojeżdżający organizowali sobie nocleg w hotelu. Ja miałam być z koleżanką ale w ostatniej chwili odmówiła.. i zamiast niej przyszedł kolega z którym cos tam kręciłam... a w nocy drugi dołączył. ;] Orgia była do rana. Ja pierdolę... nawet mój avatar się zarumienił teraz... Fajnie było ale wstyd mi teraz... Takie buty.
opowiadaj dalej już ide po popcorn daj trochę pikantnych szczegółówbiedronka1982, nezumi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Biedronka to ja wpadnę w niedzielę i ci na cały następny tydzień nagotuję
Maka gdzie tam wstyd, aż mi się ciepło zrobiło -
biedronka1982 wrote:Dzieki. Mam tym samym pol miesiaca obstawione. A potem to sorry laski, ale owulacja bedzie, wiec z konkubentem troche pobede sam na sam!
taka żeś jest! qrwa, nagotować jej, a potem spadówa, nie podzieli się.
trójkąty, wielokąty ale jak przyjdzie co do czego to wypad!biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:
mała_mi lubi tę wiadomość